Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

bayern

Acemi

• Konuyu başlatan "bayern"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 8.10.2007, 23:18

sarkilar calmiyor

arkadaslar slm benim bir sorunum var mixere sarki atiyorum bazilarini calmiyor hemen diger sarkilara geciyo hemde bu bayagi sarkida oluyo neden acaba yardiminiz icin simdiden tesekkurler

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 8.10.2007, 23:31

işte sorunun cevabı !

Alıntı sahibi ""papatyam~fm""

Öncelikle mp3 disindaki parcalari dj mixser kabül etmez...( örnek: wma ...)

bazi şarkilarda ise türkçe karekter varsa dj mixser yine çalmaz...

Şarkilarin ismini degiştirmeyi dene Ve Türkçe Karekter bulundurma !

NoT : bu tür sorulari sormadan önce bir foruma göz atmani öneririm yada search( arama) butonunu kullanmani öneririm ...

AnkaraLee

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 8.10.2007, 23:48

Sayin moderatör doru SöLemiS eger bunLari yaptikdan Sonra gene caLmiyorSa winapdan caLmayi deneyin parcaLarinizi yada 3gp programini buLup ordan mp3 formatina cevirebiLirSiniz..

bayern

Acemi

• Konuyu başlatan "bayern"

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 9.10.2007, 00:01

arkadaslar xcok tesekkur ederim yardimlariniz icin format´larini degistirdim ve simdi oluyor ama bazilari yinede okumuyor isimlerini degistirdim ama fayda etmedi