Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "Afyonlu_Prens"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 9.05.2010, 15:52

harddisk bölme nasil oluyor

arkadaslar ben format attim gecenlerde pc me ve hardiskim ikiye bölünükdü ama ben yanlislikla birini silmisim simdi tek biyerde toplandi hepsi gene eskisi gibi nasil yapabilirim bilen varmi?

2

Sunday, 9.05.2010, 16:26

pation magic adlı programı google de arat ve bul.

Bu programla hard diskini istediğin kadar parçaya istediğin oranda bölebilirsin.
TAVİZ YOK !!!

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 9.05.2010, 21:42

peki buldum o programi nasil kullanicam bana bir resimli anlatim yapilabilinirmi?

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 10.05.2010, 17:42

alooo kardes bi cevap yazsanaaaaaa:@

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 10.05.2010, 22:09

ilk once saygılı konusmayı ogrenelım ıstedıgınız hemen olmayabılır yetkılı arkadaslar musaıt oldugunda yardımcı olacaklardır

Partition Magic ile tek Harddiski olan bilgisayarlarda, işletim sistemi yüklü iken harddiski yani sistemin yüklü olduğu sürücüyü sisteminize zarar vermeden bölümlüyebilirsiniz,
Önemli uyarı = Elektrik kesintisi ve Sistem Kilitlenmelerinden dolayı oluşabilecek veri kaybetme riskine karşı önemli belgelerinizin mutlaka yedeğini alın.

Önemli uyarı = Sisteminizde kurulu Rollback RX, GoBack, Deep Freeze türü sistem sürücüsünü koruyan program varsa, Partition Magic ile işlem yapmadan önce bu programları pasif hale getirin yada kaldırın.

suanda 1 hard dısk var ve bölumlenmemıs

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

6

Tuesday, 11.05.2010, 00:31

alooo kardes bi cevap yazsanaaaaaa:@

Teşekkürler Onur.

Burası Flatcast yardım sitesi arkadaşım. Diğer konularda gönüllü yardım ediyoruz. Cevap gecikebilir de hiç gelmeyebilir de. Anlayışlı olmanızı ümit ediyoruz. :)
TAVİZ YOK !!!