Slm arkadaşlar guest her türlü engelliyken genede geliyor bir şekilde küfürlerini yazıyor. Buna bir cözüm varmı.İnsan dayanamayacak duruma geliyor . Lütfen konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz.
sistemimiz F5.2 saygılar
Slm arkadaşlar guest her türlü engelliyken genede geliyor bir şekilde küfürlerini yazıyor. Buna bir cözüm varmı.İnsan dayanamayacak duruma geliyor . . bu.küfür eden insan evladı deyilmi yaa mübarek günde ben okurken utanıyorum.Lütfen konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz
sistemimiz F5.2 saygılar
İlgine teşekkür aynen resimdeki gibi ayalı ama genede geliyor küfür yazıyor
Kardeş küfür yazarlar, bunu engelleyemezsin.
Senin yapabileceğin yazılan küfürleri misafirlerine göstermemek.
Bunun içinde guestleri bu şekilde kontrol altında tutacaksın.
Küfür yazmalarını engellemek için onu yazanların çocukluklarına inmek lazım. Onu yapabilecek bi teknolojide hala mümkün değil maalesef.
Ben silmiştim reklam olmasın diye ama sagolasın sayende silmemin bir anlamı kalmadı
24 saat radyolarinda allaturkaa reklami yapan, yardim amacli resim ekleyen bir yetkili , resimdeki radyo ismini silme geregi duyuyorsa burda bir yanlis vardir...
Teşşekkürler bu detayı kaçırmadığınız için ama AGK öyle gerektirdiği için sildim.
Bizim bu küçük detaylara dikkat etmemiz gerekir ki, emsal teşkil etmesin diye düşünüyorum.
bak kardes adamlar her türlü küfr edebilirler yöntemler çok ben arastirdim banliyken bile küfür yazabilir nick alanina ama sen de cevapini ver nede ols adinleyici göremiyo