Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "navigare"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 25.06.2009, 20:48

moderator ve adminlere duyurulur

yıılardır radyolarda dj lik yapan biriyim. flatcast sitesi yıllardırda kendini geliştirdi. ama bir tek radyoya gelip abla abi kardes dediğimiz insanlara küfür ediliyor ve bu kişilere birşey yapamıyoruz ve uygulanacak önlemlerde sistem gereği yok bunun için radyolara artık girmiyorum.cünkü sadece bu kişileri cizmekle yetiniyoruz burdaki adminlerin artık bu konuda duyarlı olmasını istiyorum bırakın yeni tema yapmayı bırakın cok basit değişiklikler yapmayı allaturkada tema yapmayı bilen site de adminlik yapıyor ben 6 senedir bu işi biliyorum simdiye kadar temalarımı bir siteye koymadım artık bu konuya bir care bulunması ümidiyle

2

Thursday, 25.06.2009, 21:14

navigare,

6 yıldır radyoları bildiğinizi idda ediyorsunuz ama f5 ve f5.2 versiyonlarında gelen kişiyi komple çizebilme ve okişi ilk geldiğinde gusetlere kapalı olan temalarda nickini girmediği sürece dj haricinde hiçbir kimseye yazabilme şansının olmadığını ve dj yin isteği doğrultusunda radyoya giriş izni alabilceğinide bilmelisniz diye düşünüyorum yanlışmıyım

anahtar sizin elinizde kapıyı açık bırakıp bırakmamak size kalmış kapınızı açık bırakırsanız hırsıza çalma diyemezsiniz. hırsızsa çalar !!

---- mecazi anlamada bir örnek veriyim
kapıyı yapan ona kilit mekanizmasını koymuşsa
yapılan hırsızıkta, suçlu kapıyı yapanmıdır ?
yoksa o kapıyı açık bırakanmıdır ?

bence f5 ve f5.2 versiyonlarında gereken herşeyin yaplıdığı kanaatindeyim zahmet edip yeni sistemleri takip etmiş olsanız bu şekil bir soru sorma gereği duymazdınız

sevgilerimle

yetkilileri suçluycağınıza buyurun okuyun

f5 ----> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=9763

f5.2 ----> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24552

3

Thursday, 25.06.2009, 21:35

Alıntı

ben 6 senedir bu işi biliyorum simdiye kadar temalarımı bir siteye koymadım

bende 6 yildir senin sorununun cözümünü biliyorum ve simdiye kadar kimseye söylemedim!