Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Herşeyin bir sınırı var, sabrında!
Çok iyi tanımadığın insanı kendine göre sabır testine tutma! Sonuçları ağır olur, pişman olursun!
Terbiyesizliğin lüzumu yok! (bu kelimeden haberdarsan tabi!)

Abla konunun ve ilgili mesajın sizinle alakalı olmadığını, sadece en son yazan kişi siz olduğunuz için mesajınızın altına denk geldiğini özel mesajda belirttim ama sorun değil burada da yazarım. Söz konusu mesaj tamamen kendi özel hayatıma ilişkindir ve kime olduğu konusunda da daha fazla izahat yapmaya da mecburi değilim.Bu sözler benim paylaşımımın altına yazıldı.Kime söylendiğini öğrenebilirmiyim acaba? Yani bu tehditler,hakaretler kime?
Açıklamayı burda istiyorum.Çünkü yeter artık paylaşım yapamaz,birileri alınacak diye nereye neyi yazacağımı şaşırır oldum!
LÜTFEN AÇIKLAMAYI BEN BURDA İSTİYORUM...