Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
''Bir çerçeve gibidir hayat.Bazen dışına çıkamayacağın anlar olur ama önemli olan çerçeveye koyduğumuz resimdir..''
Mevlana.... Cebi zengin fakat ruhu.... FAKİR....olan insanın hali çok rezil! Çünkü o; 'her şeyin fiyatını bilir, değerini değil.
Mevlana....İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarıyolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin.!!
Mevlana... Sen git yaralarını bir gönül cerrahına göster Sen onları kendin tedavi edemezsin.
Mevlana Aynalar türlü türlüdür. Yüzünü görmek isteyen cam'a bakar, özünü görmek isteyen can'a bakar.
Mevlana.....Mücevherler vakitle alınabilir ama vakitler mücevherle alınamaz.
Mevlana.....Dünyada mevcut bütün canlar, sana karşı canlıktan çıkıyorlar, beden oluyorlar. Halbuki sen, cansın, canlar canısın, cansız beden ne işe yarar? Ben çok eskiden, sana gönül vermiştim. Gel, ey sevgili gel de şimdi sana canımı da vereyim!
Mevlana....Yarın yaparım yarın yaparım deme! Bugün'de dün'ün yarın'ıydı ne yapabildin...