Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
<SPANtype":3}'">Neydiki derdim . . Yüreğim mıh gibi sende kaldı . . Yokluğun hançer misali sırtımın ta orta yerinde . . . Gözlerin şekli kaldı . Ta şuramda sinemde . . Adına ne dost diyebildim nede sevgili . Dilime düştün hiç bitmeyen bir Aşk gibi . . Anladım ki ben deliyim deli . . . Kazımam gerek seni aklımdan Dalgaların yazıları sildiği gibi . . . Sözlerinse bir o kadar uzak. .Dokunamadığm yıldızlar gibi . . Ah be vicdansiz . .çaresiz koydun tükettin beni . . Tam sevecekken yüreğimden seni . . ışte buldum derken sevgiliyi . . Bir anda kaybettim seni . . Yolun açık olsun. . . Acı ve ızdırap içinde uğurluyorum seni . . Sen şimdi unuttun beni . . Bir gün olur . BENDE unuturum SENI...
Mendil satan çocuğun burnunu koluyla silmesi kadar acımasız bu hayat ...!
Belki ..... , keşke ..... , neyse ...... Hayatımız bu şekilde yol alıyor ve hala engelleyemiyoruz..
"Dostun biri sana kötülük ederse, şöyle de: “Bana ettiğini sana bağışlıyorum; ama kendine ettiğini, onu nasıl bağışlarım?" (Nietzsche)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (25.03.2013, 17:35)