Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşlar Banada '' Yellicenin Sesi '' Yazarmısınız Ama o indexteki yazı rengi ile yazarsanız sevinirim...
Arkadasim Logo İsmi Tamam Ama Hangi İndexi Diyorsun AnLamadim Hangi Yazi Rengi Bana Tam Yazarsan Yaparim Yazmassan Rastgele Yaparim Bilgileri Tam Vermiyorsunuz
slm bende bir yazi isticektim
~Radyo_Ehlibeyt~
DJ~S-E-N-S-I-Z-L-I-K
DJ~Son_Askim
lutfenn
emegine saglik cok tesekkur ederimm
bi kac yazi daha isticem ama biraz fazla gorgusuzluk olucak
ama hareketli yazi olacak radyo ismiyle DJ ismi hareketli bicimdi olmasini istiyorum tesekkurlerrr
DJ~S-E-N-S-I-Z-L-I-K Radyo Ehlibeyt
DJ~CANER Radyo Ehlibeyt
DJ~CAN Radyo Ehlibeyt
DJ~Son_Askim Radyo Ehlibeyt
DJ~Deli Kadir Radyo Ehlibeyt
simdiden tesekkur ederim
tesekkurlerr
bu isteklerimide yaparsan sevinirmmm
banada yapsana sitemin ismi JETFM
SİTE ADRESİ ::: www.jetfm.tr.gg
bende bende
slm çok gusel çalışmalar bunlar...
Bana 2 tane yapabilir misin...
ilki dj_ertuni olsun ikinciside karanlık fm ile ilgili olsun yaparsan çok sevinirim
şimdiden teşekkürler
BLACK SILVER LOGU
ARKADASLAR BANA BITANE BLACK SILVER LOGO YAPABILIRMISINIZ ZAHMET OLMASA RADYO MODA OLCAK SIMDIDEN TESEKKURLER
SLM BANADA BOL KIRMIZILI BANNER YAPARMISINIZ YAZISI ŞÖYLE OLSUN : TATARCIK KÖYÜ TATARCIKLILARIN SİTESİ
SELAM COK GUZEL SREYLER YAPIYORSUNUZ.BANADA DONEN VE RENKLI AYDOSTFM CANLI YAYIN VE AYDOSTFM LISTE YAYIN YAPARSANIZ COK SEVINIRIM.SIMDIDEN TESEKKURLER.BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM.
60GeNCLiK
60GeNCLiK ILGIN VE EMEĞIN ICIN TESEKKURLER EDRIM SANA ÇOK SAOLL GUSEL OLMUSS
S.A BANA 5 TANE DJ AHMET AYRI AYRI VE www.kararli-fm.tr.gg ile birleşik dj ahmet yazarmısın zahmet olmassa hepsi 5 tane lazım şimdiden coooooooookkkkkkkkk tsk