Giriş yapmadınız.

• Özel mesaj gönder

201

Monday, 5.05.2008, 19:37

merhaba ben sizden bir tema isteyecektim şu resimi de o temanın içine koyarsanız çok güzel olur
başınada dj soner yazarmısınız acaba

• Özel mesaj gönder

202

Monday, 5.05.2008, 19:37

yanlarınada tatarcık fm yazarsanız çok güzel olur

• Özel mesaj gönder

203

Monday, 5.05.2008, 19:40

birde tema güllü olsun

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek
  • Konuyu başlatan "BenKral"

• Özel mesaj gönder

204

Monday, 5.05.2008, 20:01

dj özge fonun hazir

Dj Özge fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral belirtilen dosyaları ekledi:

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

205

Monday, 5.05.2008, 20:24

dj mahmut fonun hazir

Dj Mahmut fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

uluseif

Profesyonel

• "uluseif" bir erkek

• Özel mesaj gönder

206

Thursday, 8.05.2008, 12:52

BenKral, Gerçekten kral adammışın kardeşim ellerine sağlık. Gözlerinden öpüyorum çok çok tşk lerrrr

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

207

Thursday, 8.05.2008, 15:24

dj ahmet fonun hazir

Dj Ahmet fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

208

Thursday, 8.05.2008, 15:46

Dj Kadir fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

• Özel mesaj gönder

209

Thursday, 8.05.2008, 16:24

selam öncelikle yalan söylemeyeyim ben sizin sayenizde götürüyorum bu işi sizin temaları indirip üzerinde bi iki küçük oynamayla sayfalarim oluyor.ama şimdi sizden kendime özel olarak mümkünse adım eren radyo adı prangalı hasretlikler yapsanızda yapmasanızda şimdiden teşekkür ben zaten sizden geçiniyorum söylemiştim hakkınızı helal edin :mucuk:

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

210

Thursday, 8.05.2008, 16:36

Dj Yener fonlarin hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

211

Thursday, 8.05.2008, 16:43

Alıntı sahibi ""DJ_DOĞA""

merhaba BenKral abi bende çiçek ile baharin eltisiyim..Onlara yaptigin temalari gördüm ve çok hoşuma gitti eger zahmet olmazsa bende 1 tane tema istiyorum oğlanlarım var iki tane onların resimleriyle olursa sevinirim abi ikisininde resmilerini göndereyim ayrı ayrı resimleri ama bir temada biri bir köşede biri bir köşede olurmu acaba gönderiyorum resimleri şimdiden teşekür ederim

DJ DOGA resimleri neyle gönderdiysen ulasmadi bana.. Bana resimleri göndermenin üc yolu var birincisi buraya eklemek, ikincisi bana özel mesajla göndermek ücüncüsü e-maille göndermek. Valla bunlari yapamadiysaniz msnm alip öle gönderin.... Resimleri bana herhangi bisekilde ulastirirsaniz fonunuzu hazirlarim... bekliyorum.

Saygilar

• Özel mesaj gönder

212

Thursday, 8.05.2008, 18:37

slm ellerıne saglık banada yaparmısın tema dj duygusal olarak sana zahmet

• Özel mesaj gönder

213

Thursday, 8.05.2008, 20:16

tskler eline yüregine gönlüne saglik ALLAH razi olsun basim üzerind eyerin var http://www.asikzulali.org/suskap/Neue_Dateien/radyosuskap.html buyur

• Özel mesaj gönder

214

Thursday, 8.05.2008, 20:54

tekrar selam yazdıktan sonra gördüm yaparsanız eğer sayfa siyah ve gri tonlarda olursa sevinirim isim yanında dj yazsın istemiyorum sadece eren logo olrakta varsa bi pranga resmi tekrar teşekkür ederim emeklerinizi vaktinizi esirgemediğiniz için

• "zübeyrcan!*" bir erkek

• Özel mesaj gönder

215

Friday, 9.05.2008, 06:04

selam KRAL abı nasılsın ıyımısın ??? ben zübeyrcan kral ABIM BENIM bi sevdigim ABİYE bır tema rica edecektim insallah niki yazdim güzel bisey yaprsan beni sevindirmis olursun tsk ederim KRAL abi görsürüz

---HuZuR_iSLaMDa--- :up:

216

Friday, 9.05.2008, 13:15

benim bu akşam yayınım varrr ve 8 e kadar anneler günü ile ilgili bi sayfa rica edicem çünkü şarkılar hazır bi tek sayfa kaldı. radyom www.kuzenlerfm.net Benim Adım Dj_Didem elimde 1100 adet fcp var ama anneler günü için bişi yok. YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM. Bu arada msn de yazıcam yasakmı bilmiyorum fakat nolur bana yardımcı olun dj_didem1@hotmail.com

DJ*LAZ*GÜLÜ

Profesyonel

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" bir kadın

• Özel mesaj gönder

217

Friday, 9.05.2008, 14:28

SELAMÜN ALEYKÜM KRAL KARDES SENDEN 3 TANE TEMA ISTIYORUM CANSULTAN -FM DJ LERIMIZE SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDES

BIRINCI :SARI RENK OLCAK DJ YAZISI DJ(*BASBAKAN*)DJ MÜMKÜNSE CAMI RESIMLI KARDES

IKINCI:SARI RENK OLCAK DJ YAZISI ::.GEZGIN.:: MEKKE MEDINE RESMI MÜMKÜNSE OLSUN KARDES

ÜCÜNCÜ: DJ YAZISI ACIK PEMBE OLSUN DJ ISMI )(-DAMLA-)( MEKKKE VE MEDINE RESMI OLSUN KARDES

TEMALAR HARIKA SANA GÜVENIYORUM SÜPRIZ TEMA OLCAK INSALLAH KARDESLERE SAGOLASIN ALLAH RAZI OLSUN KARDES

• Özel mesaj gönder

218

Friday, 9.05.2008, 20:27

selam ben kral kardeşim dünde yazmıştım ben yine yazıyımda nede olsa boş olunca yaparsın ancak 1 tema isteğim vardı şimdi 2 oldu zahmet olmazsa biri biri EREN diğeri BAHAR mümkünse başlarında dj istemiyoz siyah ve gri ağırlıklı olursa seviniriz ikiside resimleri falan kafana göre takılırsın zevkine güveniyorum şimdiden teşekkür selametle kal :burda:

• Özel mesaj gönder

219

Saturday, 10.05.2008, 03:00

Re: VUSLATA DAIR FONUN HAZIR

Vuslata dair fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dileygiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

ALLAH razi olsun :D davet etmem mi her zaman beklerimde .... ben bi tane daha DINI TEMA istesem olurmu

Dj Sefaat_Ya_RASULALLAH

FIRAKIN YETTI CANA; GAYRI VISAL OLMAZ MI?
COK AGLATTIN YÜZÜMÜ; GÖZYASIM KURUMAZ MI?

BUNLARI BI TARAFLARA EKLERSEN SEVINIRIM COK ISTEDIM BILIYOM YINE
TAKIL KAFANA GÖRE MUHTESEM CALISMALARINDAN BIR TANE DAHA BEKLERIM INSAALLAH :)

ALLAH KOLAYLIK VERSIN SIMDIDEN :)

BUYUR GEL RADYOYA BEKLERIM DA :D

• Özel mesaj gönder

220

Saturday, 10.05.2008, 10:07

ALLAHINI SEVEN BANA Bİ TEMA YAPSIN LÜTFENN ENGİN NURSANİ İLE YAPARSA ÇOK SEVİNİRİM YALVARIYOM ARTIKK LÜTFEN