Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aklın başına gelince, sakın pişman olacağın bir iş yapma..Mevlana
Aşk, Bazen asla sahip olamayacağın birini sevmektir. Boris Vian
Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, onu birdaha görmeden ölmezmiş... 'Öyleyse Allah'a emanet ol!' - Elif Şafak -
Bazen tüm bağları koparıp gitme cesaretini buluyorum kendimde. İşte o an, keşke nereye gideceğimi bilsem! Giderim herhalde...
Paul Auster
Düşüncesiz insanlar daima bir çekiç gibidir, her an sözcüklerinden kırıcı vuruşlar gelebilir...
Birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin yeter..K.iskender
Kimsenin kollarında ölmek falan istemiyorum, Annemin ayaklarının dibine gömün beni, o yeter.
( E. Cansever )
O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. Ve umrumda değil hiçkimse, Ne halim varsa görmekle meşgulüm...
'Güneş, hiçbir zaman batmak için doğmaz; ama her defasında yeniden doğmak icin batar'
Bil ki düşmek değildir insanları üzen; elinden tutar gibi yapıp, aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.[ Paul Auster]
Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır.
Önemli olan, içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır..Mevlana
İnsan sevme hissini israf etmemeli. Kim ne kadar sevilmeye layıksa onu o kadar sevmeli.. . Necip Fazıl Kısakürek
Mesele Güzeli Sevmek Değil , Sevdiğini Güzel Görmektir...
Meğer susmak insanın içiyle konuşmasıymış geç farkettim.
Mutlu edemeyeceksen, meşgul de etmeyeceksin..Özdemir Ashaf
Gün gelir her şey biter Ölüm gibi. Atacak ne bir adım kalır, ne alacak bir nefes, ne bakacak bir göz ve ne de söyleyecek bir söz
Hak Yerini Bulur, Helal Edilmemiş Hak Zaten Haram Olur... Beddua etmem, İçimden Geçen Her Ah, Zaten Sahibini Bulur...
Hafızası olmalı insanın; hiç değilse, aynı hataları, aynı bahanelerle tekrarlamaması için!...
Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır.
Gidenin arkasından bakmayın, yoksa geleni göremezsiniz.." P.Coelho