Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.."
- İlhan Berk - ..
Neydi ßeni Sana ßaqLayan ; ßana ßakmayan gözLerin mi yoksa ßenim oLmayan KaLbin mi ??
- Arkamdan konuşmaya devam et. "Çünkü karşıma çıkacak kadar büyük değilsin.."
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
qiт dєdiğiηdє qidip , qєL dєdiğiηdє мi qєLєЧiм.. вєη haЧaтıη Öηüηdє єğiLмєdiм кi Sєηiη Öηüηdє єğiLєЧiм ..!
Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren, her yeni ilişkide temiz sayfa açtım diyenlere sesleniyorum: Sizin defter kaç ortalı?
Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşık ve gercekten seviyorsanız; hazırsınız demektir: artık mutsuz olabilirsiniz...
Hayat işte .. Bazen Çok Seversin Hiç SeviLmezsin .. Bazen Çok SeviLirsin Ama Bu Seferde Sen Hiç Sevmezsin ..
Elinden geleni yaptıktan sonra sıra ayağından geleni yapmakta, gitmek gibi mesela..
Mesele ölmek değil. Mesele, birini delicesine severken ondan zerre kadar bir karşılık görmeyip günden güne ölmektir..
Gidişinle 'G' harfide gitti artık alfabemden. Gel diyemem "el" oldun artık sen...
"Üzülme! Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar."
Bazen öyle konuşacaksın ki karşındaki cevap veremeyecek. Bazen de öyle bi susacaksın ki karşındaki konuşmaya cesaret edemeyecek.
" Yürekli bir kadının başı,yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir."
Boş Konuşαnα SöyLeyecek Sözüm ; Boş insαnα Hαrcαyαcαk zαmαnım Y.O.K Benim ,)
AsLında Kırmak İstemiyorum KimseLeri . . Ama Hayat Bu Bazen Kırmak Gerek GereksizLeri ~ .]
AѕLα DσğRυ Zαмαηdα DσğRυ İηѕαη Çıкмαz Kαrşιmıza..! Yα Zαмαη YαηLışтιR..Yα dα İηѕαη..
MutLu oLmαyı biLiyorsαn , sevmeyi biLeceksin ! Gerçekten seviyorsαn ' Ömrünü ' Vereceksin .
YaqmuRLu HavaLaRda yüRümeyi SéviyoRum Cünkü qözyaSLaRımı KimSe FaRketmiyoR .
Garip degiL mi ? Herkes 'dogru insanı' buLmak ister yanıLmamak için . . Oysa kimse ugraşmaz 'dogru insan' oLmak için . . ~ °
Kmseye zorLa sevdiremezSin..Sevmiyorsa ve qörmüyorsa İçindeki Ateşi ~ Tek şey söyleyebiLirsin..''Sen biLirsin''