Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hayatımda edindiğim en büyük bilgi şudur: “Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, kimse yardım edemez...
Pestalozzi
İnan bana dostum aşk diye birşey yoktur, sadece yolunu kaybetmiş duygular vardır.
Original Sin/Günahkar (2001)
Eğer "unutmak" yedi harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de beş harfi yanyana getirir "mutlu" olurduk..
Can Dündar
İnsan beklemeyi; artık bekleyecek bir şeyi kalmadığı zaman öğrenir...
Voltaire
İnsanlara en adil şekilde dağıtılan nimet akıldır. Çünkü kimse aklından şikayetçi değildir.
Tolstoy
İnsanoğlu hayatta o kadar acı çeker ki; canlılar arasında yalnız o, gülmeyi bulmak zorunda kalmıştır...
Friedrich Nietzsche
Mutluluk maddi sevinçlerden ibaret olsaydı, çayıra koşan öküzleri mutlu saymak gerekirdi...
Heracleitus
Para deniz suyuna benzer, ne kadar çok içersen o kadar çok ona susarsın...
Arthur Schopenhauer
Dostlarımla beraber olduğum zaman yalnız değilim. O dakikadan sonra da iki kişi değiliz.
Dostluk, mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur
İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur.
Oğuz Atay
Dürüst insan her zaman gerçeği söyler, akıllı insan ise yalnız zamanında.
Düşünme zihnin işi, hayal ise zevkidir. Düşünme yerine hayal etmek, zehiri besinden ayırt edememektir.
Aslında hepimiz biraz da kendimizin yalancısıyız. En çok da 'bir daha sevmeyeceğim' yalanımıza inanırız...
J.Christophe
Eğer herkes,dost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı, dünyada dost kalmazdı.
"Lütfen birilerinin hayatına girerken yaktığınız ışığı çıkarken söndürmeyi unutmayın."
anonim
Eğitim,meyvenin kendisi değil,ilgi ağacından meyve toplamaya yarayan bir merdivendir
Bir insana söz anlatmak için yakasını, paçasını tutmanız yersizdir. Sizi dinlemek istemiyorsa, dilinizi tutun daha iyi olur..
Chesterfield
Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
En çok yaşamış olan, uzun seneler yaşamış olan değil, hayatın manalarını en fazla anlamış olan insandır