Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Demiş ki "kaybettiklerini görsünde ağlasın". Dedim ki; "kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın"
"Mutlu olmanın yolunu karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık ! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık" !
İnsanlar kötülüğü, arzuları güçlü olduğu için değil ; Vicdanları zayıf olduğu için yaparlar...!
“Anladım ki, bir insan diğer bir insana bazen hayata bağlandığından çok daha kuvvetli bağlarla sarılabilirmiş”.
imkânsızlıkları yaşamak mıdır sevmek,
yoksa severken imkânsız mıdır yaşayabilmek?
zor mudur gözlerine bakarken sevgiyi görmek,
yoksa sevgi midir gözlerindeki tek gerçek?
kolay mıdır bir anda vazgeçip gitmek,
yoksa gitmekten vazgeçip, sevmek mi gerek?
“hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım atamaz ya. birini yanında
tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da istemez. kaybetmeyi göze alamaz ama
kazanmak için de mücadele etmez. bağlanmaya cesaret edemez ama azat da
etmez o'nu. ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir. hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, o zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine;
“ne gözümü alabildim ne göze alabildim...”
Komik değil mi ?
Yanından geçen binlerce insan için sıradan birisin...
Hayatımda yanımdan geçen insanları;
sıradanlaştıran tek kişisin !...
Temiz kalpli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar, Çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler.
“iki yüreğim olmalıydı, birincisi duygusuz, ikincisi her dem sevdalı. hangi güzel için atıyorsa ona verirdim ikinciyi, öbürüyle de mutlu yaşardım...”
"umut iyi bir şeydir, belkide dünyadaki en iyi şey. ve iyi şeyler asla ölmezler".
“Birisi konuşmasına başlarken ''durum sandığın gibi değil'' ifadesi kullanıyorsa; Durum tam da sandığınız gibidir”.
Eskiden yeterdim kendime artardım bile, şimdi ne yapsam nafile..Ve kim demiş can eskimez diye ; Bu can tedirgin tende, canda eskimiş bende...!
Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara...
Hiç ellerin taşı bana değmez ; İlle dostun gülü yaralar beni..
Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır..*
İnsanlara asla yaralarını gösterme çünki sana vurmak istediklerinde ilk oraya vururlar..*
Ne iştir, yarı iman, yarı inkâr giderler ; Güneşe var derler de ışığına yok derler...!
Edebiyat Hayattır “Sana gitme diyecek kadar aşık, Gidersen, unuturum diyecek kadar yalancıyım...”
"Eğer bir kadının gerçek aşkı olmayi başarabilmişseniz; çok şanslısiniz, çünkü sizin için hayat;asla sıradan olmayacak..."//Can Dündar
Aslında bütün kadınlar tatlı sözleri sever; ama iltifatların yalan mı gerçek mi olduğunu anlayacak kadar da zekiler .