Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
gunluk 15 mesajdan fazla yazan kisilerin yazi yazma yetkilerini alin
benimde anlamadigim örnegin günlük 15 msj hakkim varsa bu 15 msj neye yeterli gelicekki örnegin oyunlarda eylenmek istiyorum o 15 msj hakkim orda dolacaktir
diger paylasimlarada yorum yapma hakkim olmayacakmi
kisacasi hergün baska bi etkinliktemi msj hakkimi kullanacagim ayni gün icerisin de baska paylasimlara yorum hakkimiz olmayacak mi
yanlis mi anlamisim ???
Zaten üye olduğumuz için çoğu yerde Yasaklıyızz yorum yapamıyoruzz quote]
Yılın Bombası Olmaya Aday Bir Şakamı Bu Şimdi
Yasaklıyız Derkene Nerelerde Yasak Var Acaba Bende Üyeyim Ama Yazabiliyorum HeryereYasak Yerleri Merak Ettim Şincik
Haaa Birde Ya Ece Abla Sende Taktın Bana Ama Ya Ben Kimseyi Kastetmedimde İmadada Bulunmadım
O Derdi O Merakı Olan Kim Warsa Ona Geldi Kısaca Ben Lafımı Ortaya Koydum Almak İsteyen Dilediği Gibi Alabilir
Senle Yıldızımız Hiç Barışmadı Gitti Herşeyimi Üzerine Alınıyorsun YafNapsak Senle Barış Çubuğumu Tüttürsek Felan Yada Beraber Bir Temamı Yapsak
Napsakta Barışsak![]()
valla mesajini yukseltmek icin kopyala yapistiranlar icin guzel bi oneml olmus
ben buraya takıldım...şimdi son iki ayda bol bol kopyala yapıştır rekoru kıran arkadaşların msj ları gerçekten silinecekmi...ozaman geriye bişe kalmaski ellerinde
Haaa Birde Ya Ece Abla Sende Taktın Bana Ama Ya Ben Kimseyi Kastetmedimde İmadada Bulunmadım
O Derdi O Merakı Olan Kim Warsa Ona Geldi Kısaca Ben Lafımı Ortaya Koydum Almak İsteyen Dilediği Gibi Alabilir
Senle Yıldızımız Hiç Barışmadı Gitti Herşeyimi Üzerine Alınıyorsun Yaf Napsak Senle Barış Çubuğumu Tüttürsek Felan Yada Beraber Bir Temamı Yapsak
Napsakta Barışsak
AllaTurkaa Life bolumu kapatilmistir uzgunuz..
Bir flatcast forumu oldugumuz icin gerek gormuyoruz o bolumun varligini..
Ilgi alaka ve anlayisiniz icin simdiden tesekkurler..