Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "bulent37"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 3.07.2010, 00:56

Yayından düşme

S.a arkadaşlar.forumu araştırdım bulamadım.

Bizim sorunumuz şu: Dj arkadaşlar yayın alıyoruz,1-2 arkadaşımız yayın sırasında yayından düşüyoruz.yada o arkadaşlar dinleyici olarak girdiklerinde kendileri düşüyor radyodan.Bazende onlar yayındayken radyoya girmek zor oluyor.

Yada önceden açılmış konu varsa linkini eklerseniz memnun olurum.teşekkür ederim saygılar.

Sütlac

Profesyonel

• "Sütlac" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 3.07.2010, 01:00

bunun benzeri cok konu var aslinda
anlattigina gore port sorunu bu, yayini dusuren ki$ilerin ve dinleyicilerin portu acikmi biliyormusun ?

bu resimdeki gibi chat alanina sag tikla ve mapping info yazan yerde yesil varsa port acik kirmiziysa kapali demek

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 3.07.2010, 01:11

Evet Sütlaç arkadaşımın dediği gibi bencede yayın alan arkadaşların portu kapalı...Port kapalıysa yapılacak işlemler burda detaylı anlatılmış yapamazsanızda mod arkadaşlarımız yardımcı oluyorlar ;)

Flatcast icin Port Acmak