Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" dj.efsane,beyaz ve mavi renkte..... şimdiden tşkler.. YARADANA emanetsin.
çok çok tşklerrrrrrrrrr bitanesin sen..... eline emeğine sağlık .. D_E_L_İ_K_U_R_T.........slmm yine ben
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" dj.efsane,beyaz ve mavi renkte..... şimdiden tşkler.. YARADANA emanetsin.
çok çok tşklerrrrrrrrrr bitanesin sen..... eline emeğine sağlık .. D_E_L_İ_K_U_R_T.........slmm yine ben
slmm yine ben..dj arkadaşima nik lazim o güzel ellerin dert görmesin mümkünse yaparmısın..
NEHİRveRÜYA, acik mavi renkte ..beyaz , kırmızı,sarı
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin....
çokkk tşklerrrrrrrrr eline sağlık...... :love: :love:Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
slmm yine ben.. ^^ dj arkadaşima nik lazim o güzel ellerin dert görmesin mümkünse yaparmısın..
NEHİRveRÜYA, acik mavi renkte ..beyaz , kırmızı,sarı
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin....