Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
TSKLER schlange34 YORUMLARIN ICIN
emeginize saglık tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
kartanesi kesinlikle sana katiliyorum editleyecekleri yerde indirmiyorklarya cok sinir oluyorum ben tüm temalarimi allaturkaadan indiriyorum ve cok memnunum ve yayinima gelenlerde ne kadar güzel tema oldugunu söylediklerinde emegi gecen kimse ona tsk etmeliyiz ben sizin adiniza tsk ediyorum diyorum kisacasi emege saygi göstermeliyiz arkadaslar kartanesi basarilar diliyorum devammmm diyorumm
BARON*ALP ve egemen64 cok tsk ederim ayrica egemen64 destegin icin cok tsk ederim.
emeğine sağlık arkadaş temaların süper herzamnda beğeniyorum temalarını ellerine sağlık editlemeye gelince çok haklısın bazı kendini bilmezler yapıyo bunu onlara mesajım şudur madem editlemeyi biliyolar kendileri kendi temasını yapsın başkasının emeği ile oynamasınlar
damarcı_sahin YORUMUN ICIN .
çok güzel temalak çok tşkler.
Emeğine Sağlık kartanesi Ewet Haklısın Editleniyor Ama Bunun Önüne Geçmek Zor Bunun Yerine Evil'in Dediği Gibi Kendinle İftihar Etmen Gurur Duyman Lazım Teman Editlendiği İçin
Evil Üstadım Sana Hak Weriyorum Ewet Editlemekte Bir Sanat Çünkü Bazen Yüzlerine Bulaştırıyolar
) Editleyeyim Derken O Güzelim Çalışmanın Ortasında Alakasız Bir Resim Çıkabiliyor Karşımıza
Şakası Bir Tarafa Lütfen Emeğe Saygı
BaBuSh, guzel yorumun icin cok tsk ederim .
eline saglik kartanesi hos olmus
kartenasi113 cok hos ve cici bir tema olmus..paylasımın icin cok tsk ederim..
çok güzel olmus ellerıne saglık paylasım ıcın tesekkurlerr....
tsk tamaların süper ama manzaralı ve konuklar bölümü solda uzun yanı 30 ksı alacak sekılde temalar yapabılırmısın saygılar
BORAN55, d_e_l_i_k_u_r_t, cetin, umut_cetin, tsk ederim yorumlariniz icin ayrica cetin, isteginizi dikkate alacagim onumuzdeki calismalarimda misafirler bolumunu buyuk yaparim ..
slm kartanesı tsk ederim o güzelim manzarali temani bekliyorum tsk
cetin, bu aralar vaktim olmuyor 2 aydan fazladir tema yapmaya firsat bulamiyorum ama ilk firstada yapacagim cetin.
kartanesi13, Cok hoslar gercekden emegine saglik cnm paylasim için tskler...
*MeLeK*, tskler yorum icin.