belkide radyoyu ailesi veya sevdikleri icin acti dısardan mısafır kabul etmeyebılırler onada saygı duymalısın ılla gırecem dıyorsan baska nıckle gır konus
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler degerli arkadaşımmm ... şimdi bana eger mümkünse flatcast dan bir yetkilinin ismi veya emailini verme imkanınız vat-r mı acaba ....
şimdi size insan kallarının 10 maddesini yolluyorum bu madeye göre benim orada müzik dinleme hakkım var metni aynen yolluyorum size...
Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
(Ek: 7.5.2004-5170/1 md.)Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.
Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.
Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.
1. Dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep, maluliyetinden dolayı ayrımcılık yapılması yasaktır.
2. Kişi, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınması yasaktır.
3. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.
yukarıda okunan metine göre ben o radyoya girme ve müzik dinlme hakkım vardır ...sizden ve yöneticilerde cevap bekl,iyorum sevgiler....