Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
mrb rica etsem bana sadece DJ-PERİSU yazabilirmisin
slm bana www.edit.com
~DJ~~ÇAPKIN~
BANA BOYLE BIR YAZI YAZARSANIZ SEVINIRIM VE
DJ ARANIYOR! DIYE YAZARSANIZ DAHA ÇOK SEVINIRIM :d
--------> sadece gif isteklerinde bulununuz ilan bölümü ayrı----> Beratcan
dj erkan,
İlan verebilceğiniz bölüm
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=13368
ELLERİNE SAGLIK VAYBEE43 BU YAZİLARIN HAREKETLİ KIRMIZI SIYAH FONTTA YAPABİLİRSEN İYİ OLUR ELLERİN DERT GÖRMESİN
mrb rica etsem bana sadece DJ-PERİSU yazabilirmisin
slm bana www.edit.com
~DJ~~ÇAPKIN~
BANA BOYLE BIR YAZI YAZARSANIZ SEVINIRIM VE
DJ ARANIYOR! DIYE YAZARSANIZ DAHA ÇOK SEVINIRIM :d
--------> sadece gif isteklerinde bulununuz ilan bölümü ayrı----> Beratcan
Arkadaşlar slm Bana Dj Bektas yaparmısınız?? Şimdiden tşkler
vaybe abi son bir dj ismi rica etsem biliyom çok oldum lütfen DJ-GÜLA-ÇİYA YAYİNDA YAPABİLİRMİSİN simdiden tsk ediyorum
vaybe abi emegine yüregine saglik süper olmus ellerin dert görmesin
vaybe abi yanlis yazmissin DJ PERİSUYU SİZLERLE OLACAKTİ
selam BEN ASYA VE BERDUS İSMİ İSTİYOM YAPARSANIZ SEVINIRIM SİMDİDEN ÇOK TSK EDERİM KOLYA GELSİN
vaybe abi bunlari hazirlarsan çok sevinirim -Peri_Suyu viyan kinem hogir cemsit axin Heval-Sipan Azmi Bedeng basslarinda dj olsun lütfen
cok tsklrr inci tanem giff i icin Allah razi olsun
slm
Ben de sizden ricamolsun bari mevlüt01 dj vuslatahasret ve dj akdeniz rica etsem
vaybe abi son bir dj ismi rica etsem biliyom çok oldum lütfen DJ-GÜLA-ÇİYA YAYİNDA YAPABİLİRMİSİN simdiden tsk ediyorum
vaybe abi yanlis yazmissin DJ PERİSUYU SİZLERLE OLACAKTİ
dj ee gecelim
:lol:
BURADAN BIR COK ISIM ALDIM COK BEGENDIM EMEGINIZE SAGLIK DIYORUM BANA ISIM OLARAK FEVZI YAZISINI YAPABILIRISINIZ