Berkant bey beğenen güzel yüreğinize sağlık..Çok çok sağolun.Değişik çalışmalar yaparak kendimi daha geliştirebileceğimi düşünüyorum.Bu çalışmam çocuk dinleyicilerimiz için,yada hala çocuk ruhlu olanlar varsa onlara.Emegine Yüregine Saglık KRALİCE SULTAN Degişik Bİr Çalışma Olmuş Paylaşım Adına Teşekkürler..
Süslü Hanım gerçekten gözlüklü de pek havalıNormalda kurbagaları hiç sevmem, bakamam bile ama, o gözlüklü olan pek çekici
bundan sonra sevmeye gayret edecem sırf gözlüklünün hatrına
emeginize saglık çok hoş bir çalişma olmuş, begenisi çok olsun insallah
paylaşı için tsk ederizz
Beğenen güzel zarif yüreğinize sağlık Hilal Hanım.Farklı çalışmaların beni daha çok geliştireceğini düşünüyorum.Aynı çizgide asla yürüyemem herhalde.Zıplarım ordan oraya.Çok çok sağolun
Emeğinize yüreğinize sağlık Kraliçe yine farklı hoş bir çalışmaya imza atmışsınız tebrik ederim.Bu şirin ve güzel paylaşımınız için teşekkürler.
Beğenen güzel yüreğinize sağlık Atilla bey.Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.İnşallah daha güzel çalışmalara imza atıcaz.Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Oldukça tebessüm dolu kendi ile barışık hatta deli dolu dj'lerin kullanacağı oldukça hoş bir çalışma kutlarım![]()
Bu arada çok iyi ilerliyorsunuz kutlarım![]()