Port acma ve Yonlendirme PFConfig 1.0 Program, Manuel olarak modem konfigrasyonu sayfasindan ya da Windows firewall ayarlarindan yapabilecegimiz port acma ve yonlendirme islemini tek bir arayuz uzerinden kolay bir aracla yapmamizi sagliyor. Arayuz ve kullanim kolayligi acisindan iyi olan program sayesinde port acma ve yonlendirme islemleri oldukca basit.
önereceğim bu program ile ki adı PFConfig modeminizin ayarlarını modem imalatçısı kadar bilmenize gerek kalmayacak, bu program sayesinde modeminiz ne olursa olsun istediğiniz program için istediğiniz portu açabileceksiniz.
Programın nasıl kullanıcılacağı ve download linki verdiğim sayfada bulunmakta. Programı kuruyorsunuz, ilk başta size iki soru soracak bunlardan birisi aşağıdaki şekilde gördüğünüz gibi
Şifre ve serial vermek yasak olduğundan veremiyorum onun için cancel deyip çıkamnız gerekiyor sonra diğer ekranlar gelcek sırasıyla açıkladım
Bunları yapmanızla birlikte artık modemde istediğiniz program için istediğiniz portu açabilirsiniz. Tek yapmanız gereken program listesinden mesela flatcast ı seçmek ve forward this app seçeneğiniz seçmek. Artık modeminizde o program için port açmış durumdasınız.
tşkler ilk yorum senden geldi yanlız kendi verdiğin linkte bi hata yapmışşın tıklayınca açılmaz o safya http: den sonraki // sağa yatık slaş işareti üçtane olmuş onu ikitane yapmalısın
paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. fakat benim modemin markası Air Ties seçeneklerin içinde bu marka yok ne yapmam lazım?yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim..
ben kendimde denedim açabiliyor çoğunluk açamassa kaldırırız programı sanırım işinize yarıycaktır deneyenlerin portlarının açılıp açılmadığı hakkında bilgi verirlerse sevinirim
sevgili arkadaşlar
açık olan portum daha sonra nasıl kapanır anlamadım hepsini kontrol ettim modem ayarı tamam tcp kuraları da tamam( sabip IP ) yani daha evvel yeşil iken şimdi kırmızı bir türlü nedenini bulamadım kısaca kontrol ediyorum hepsi yerli yerinde pc yi de modemi de anlamadım bulammıyorumda modemim AIRMAX
daha evvel acıktı yapmıştım o ayarlar yerli yerinde modemi aç kapa yaptım yine değişiklik yok??
saygılar
selamün aleyküm arkadaslar ben bu programi indirdim kurduum ve yaptim ip adresim de sabit ama nedense yinede olmadi ne yapmam lazim
Mapping kirmizi ve - isareti var icinde Takover de kirmizi yine icinde- bu isaret var
bazi arkadaslar diyorki birinden biri yesil olmali o zaman port acik oluyormus ama ben yaptigigima ragmen olmadi yardimci olursaniz sevinirim