You are not logged in.

[Şikayet] radyo sid

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Sevda.58

Beginner

• "Sevda.58" is female
  • "Sevda.58" started this thread

Date of registration: Oct 20th 2017

• 1529200
  • Send private message

1

Friday, October 20th 2017, 9:30pm

radyo sid

merhaba iyi aksamlar benim sizden bir ricam var birkaç yerden yazdım size ama ulastımı bilmiyorum son zamanlarda radyomuza sapıklar geliyor sidden cok rahatsız olduk acaba ruletten radyoya sidle giriş engellenebiliyormu sid numaramız 1529200 bir süre sadece adresten girilsin istiyorum radyoya sidden girişi eger mümkünse imkanı varsa engelleyebilrmiyiz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok tşk ediyorum

Zübeyde

Trainee

• "Zübeyde" is female

Date of registration: May 9th 2008

• Send private message

2

Friday, October 20th 2017, 10:32pm

radyonuzu flatcast sitesinde gizlemezseniz, birakin ruleti, herkez her yerden girebilir.
ama gördügüm kadariyla sid 1529200 rulette yasakli.

magarsus01

Trainee

Date of registration: Nov 10th 2009

• Send private message

3

Friday, October 20th 2017, 11:12pm

sid

radyomuzda yer belirleme programı var, sid harici nerden giriş yapılırsa bütün bilgileri görebiliyoruz. sidden girişi engelleyebilirseniz yada böyle bir imkan varsa seviniriz.sid numaramız:1529200

magarsus01

Trainee

Date of registration: Nov 10th 2009

• Send private message

4

Saturday, October 21st 2017, 8:09am

sid

ilginiz için çok tşk ediyoruz, sagolun... :thumbup:

Atilla_Ky

Moderator

• "Atilla_Ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

5

Sunday, October 22nd 2017, 12:29am

CEVAP: sid

radyomuzda yer belirleme programı var, sid harici nerden giriş yapılırsa bütün bilgileri görebiliyoruz. sidden girişi engelleyebilirseniz yada böyle bir imkan varsa seviniriz.sid numaramız:1529200

Eğer bir sorununuz varsa Adres yada SID numaranızı değişmeniz en akıllıca olanı. Zira SID numaranızı bilen rulet haricince flatcast imkanları dahilinde SID üzerinden yayınız gelebilir mısafir olabilir ayrıca yer belirleme programı cözum değil, bir cok Proxy ile bunu aşabiliyorlar. Kenya'dan giriş yaptığınız kişi Konya'dan giriş yapabilir :)
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...