You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

axsi

Trainee

• "axsi" is male
  • "axsi" started this thread

Date of registration: Apr 17th 2014

• Send private message

1

Wednesday, March 30th 2016, 8:37am

flatcast nick alamıyorum

arkadaslar radyo kurmak icin sid alamaya calisiyorum ama Please use a valid name her seyi yaptim yüzlerce isim denedim hep aynı sey söylüyor gecerli isim kulanin diyor bukadar cok ismi kulanmis olamazlarya ..A$KS£N-FM.. İSTEDİM

SİMDİDEN TSKRLERYARDIMLERINIZ ICIN

|Esinti|

Trainee

• "|Esinti|" is male

Date of registration: Apr 30th 2010

• Send private message

2

Wednesday, March 30th 2016, 12:40pm

kullanılmıştır yada karakterleri kabul etmiyordur kardes olabilir baska bir isim dene bence... sorununu çözecektir

Atilla_Ky

Moderator

• "Atilla_Ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

3

Wednesday, March 30th 2016, 3:53pm

Kulladığınız simge/karakter den dolayı geçersiz uyarısı. Farklı karakter yada isimle ve/veya karakterler arasında boşluk bırakarak denemenizi öneririz

axsi

Trainee

• "axsi" is male
  • "axsi" started this thread

Date of registration: Apr 17th 2014

• Send private message

4

Wednesday, March 30th 2016, 4:23pm

radyo sid alamıyorum

selam sabahta yazmıstım yüzlerce isim denedim karakter koydum olmuyor lütfen yardim edermisiniz Please use a valid name sifre buyuk harf sayi kulaniyorum 10 tane msn actim ama malesef Please use a valid name bu kelimeyle geliyor kaaarsıma sizlerde denermisiniz bakalım sorunmu var cok rica ediyorum :love: :love: :love:

Atilla_Ky

Moderator

• "Atilla_Ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

5

Wednesday, March 30th 2016, 5:43pm

Sistemle alakalı bir sorun var, kısa bir süre sonra düzelecekdir. İlerleyen dakikalarda tekrar deneyiniz

Dip not; şifrede En az 1 Büyük harf, En az 1 küçük harf ve En az 1 rakam olmalıdır