Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Radyo ismi gözükmesi
iyi calismalar olsun sayin admin arkadaslar radyomuzun isimle cikmasi icin rica edicektim sizden yardimalriniza bekliyorum simdden cok tskler ederim basari,larinizin devamina diliyorum
sid 1485592 Radyo isim,i HawaLı Emekleriniz Hörmetler ederim simdiden
This post has been edited 1 times, last edit by "Atilla_Ky" (Mar 9th 2016, 5:08pm) with the following reason: Başlık duzenlendi
Merhaba;
SID numaranız Havalı Fm olarak, Önerilen Radyolarımıza eklenmiştir.
Kriterlerimizi sağlamaya lütfen devam edin, aksi denetimlerde tespit edildiği zaman isminiz kaldırılacaktır bilginiz olsun.
İyi yayınlar.
Selam
Selam öncelikle emeklerinize Çok tsler ederim sizelere hawalı fm deqilde sadece HawaLı Olarak yazmanizda sakinca varmi mümkünmü acaba Tekrardan emekleriniz hörmet ederim Çok Tşkler
This post has been edited 1 times, last edit by "gazmiz" (Mar 11th 2016, 2:51am)
Flatcast kayıtlarında Radyo ismi ne ise Önerilen Radyolar'a da aynı isimle kayıt yapıyoruz.
Selam
meraba ama cok örnek radyo var sadece radyo i,smiyle mesaLa sihirlitebesüm qibi Son Nokta radyo qibi sonuda fm yok yani bunun qibi cok örnek radyo qösteribilriim bizim de radyonun ismi hawalı sadece fm yazani kaldirmaniza istedim
This post has been edited 2 times, last edit by "gazmiz" (Mar 11th 2016, 9:40pm)
Flatcast kayıtlarında Radyo ismi ne ise Önerilen Radyolar'a da aynı isimle kayıt yapıyoruz.
gazmiz,
Yetkili arkadaşımız gerekli cevabı vermiş. Flatcastta kayırlı isim neyse önerilen radyolarda aynı şekilde gecer
mesaLa sihirlitebesüm qibi Son Nokta radyo qibi sonuda fm yok
verdiginiz örneklerde flatcast kayıtları ne ise o sekildedir önerilen radyolarda aynı şekilde geçmektedir
sizin radyonuzda flatcast kaydı ne ise o şekilde geçmiştir
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...