Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
KRALİÇE SULTAN Ellerinize sağlık temanız cok şık çok güzel olmuş yalnız buton yazıları temanın şıklıgına karşı sanki biraz sönük kalmış gibi geldi.. güzel emek için tşkrler..
KRALİÇE SULTAN Ellerinize sağlık temanız cok şık çok güzel olmuş yalnız buton yazıları temanın şıklıgına karşı sanki biraz sönük kalmış gibi geldi.. güzel emek için tşkrler..
Sahra hanım uyarılarınızı göze alarak temayı yeniden düzenledim..Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Oldukça kullanışlı hoş bir çalışma olmuş kutlarım isteğiniz üzere gerekli düzenlemeyi yaptık iyi forumlar diliyorum
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Oldukça kullanışlı hoş bir çalışma olmuş kutlarım isteğiniz üzere gerekli düzenlemeyi yaptık iyi forumlar diliyorum
Çok teşekkür ederim Atilla bey..Şimdi daha hoş olduğunu düşünüyorum...Butonlar daha belirgin oldu...
Çok teşekkür ederim Atilla bey..Şimdi daha hoş olduğunu düşünüyorum...Butonlar daha belirgin oldu...
Evet Sahra Hanımın görüşüne katılmakla birlikte sizin yoruma olan hassasiyetinizle, hemen gerekli düzenleme ile gerekeni yapmanız çok hoş. ve temada da daha belirgin şekilde kendine geldi. Tekrar emeğinize sağlık Kraliçe.
Evet Sahra Hanımın görüşüne katılmakla birlikte sizin yoruma olan hassasiyetinizle, hemen gerekli düzenleme ile gerekeni yapmanız çok hoş. ve temada da daha belirgin şekilde kendine geldi. Tekrar emeğinize sağlık Kraliçe.
Uyarıları kayle almamak cahillerin işidir Atilla bey..İleriye adım atmak isteyen kişi bilgiye aç olmalı...Her daim eleştirilerin insanları geliştirdiğini savunurum..Güzel düşünceniz için hürmetler..