You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, October 12th 2014, 2:02pm

Radyomuzun ismi cikmasi icin yaziyorum

Selamlar Radyomuzun ismi cikmasi icin yaziyorum sitemizde allaturka banner ziyaret ederek kontrol edebilisiniz sid numaramiz 1296746 radyomuzun sitesi radyomuzun ismi Ben-Seversem-FM
tsk ederiz ve saygilar sunariz

This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Oct 13th 2014, 8:58am) with the following reason: sid yeterlidir.

Oqus Pokus

Moderator

• "Oqus Pokus" is male

Date of registration: Jul 16th 2007

• 990289
  • Send private message

2

Sunday, October 12th 2014, 2:33pm

İsminizin Rulet'e eklenebilmesi için bannerimizin radyo sitenize yerleştirilmesi şartı yoktur.
Bu şart ilanlarınızın AllaTurkaa'da yayınlanmasında geçerlidir.

Önerilen Radyolara eklenebilmeniz için [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] bu bağlantıda belirtilmiş kriterleri taşıyor olmanız gerekiyor.

Kriterlere uygunluğunuzdan dolayı SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Radyo Rulet'e eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkılması durumunda isminiz silinebilir, bilginize.

3

Saturday, October 18th 2014, 9:59am

Selamlar Radyo Rulet Yeni Sid Numaramiz var yine Ben-Seversem-Fm ismini yazdirmak istiyoruz buyurun sitemizi kontrol edebilirsiniz allaturka banner sayfamizda

sid numaramiz 1453717
radyonun ismi Ben-Seversem-Fm
saygilar tsk ederiz Benseversem fm ailesi team

This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Oct 18th 2014, 11:07am) with the following reason: sid yeterlidir.

Oqus Pokus

Moderator

• "Oqus Pokus" is male

• 990289
  • Send private message

4

Saturday, October 18th 2014, 1:04pm

SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Rulet'e eklenmiştir.

Önerilen Radyolara eklenme (SID numarası yerine isim görünmesi) işlemi banner ekleme ile olmuyor.
Yani banner durduğu sürece isminiz de duracak diye bir kural yok.
Buradaki [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] kriterlere uygunluğunuz kontrol ediliyor.
Kriterler dışına çıkarsanız banner siteniz de olsa dahi isminiz tekrar silinir bilginize.

5

Friday, December 26th 2014, 8:02pm

İsminizin Rulet'e eklenebilmesi için bannerimizin radyo sitenize yerleştirilmesi şartı yoktur.
Bu şart ilanlarınızın AllaTurkaa'da yayınlanmasında geçerlidir.

Önerilen Radyolara eklenebilmeniz için [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] bu bağlantıda belirtilmiş kriterleri taşıyor olmanız gerekiyor.

Kriterlere uygunluğunuzdan dolayı SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Radyo Rulet'e eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkılması durumunda isminiz silinebilir, bilginize.

Selamlar Allaturka Benseversem fm radyosunun ismini silermisiniz sid olarak cunku bannerleriniz vardi o yuzden ben size yazmistim ve siz kontrol yapmistiniz ve onayladiniz simdi o sayfayi kapatirdim ve o yuzden sizlere haber ediyorum sid rulleten olan ismi siliniz ricam saygilar ferdi

This post has been edited 1 times, last edit by "Oqus Pokus" (Dec 26th 2014, 10:50pm) with the following reason: Linkler kaldırıldı

Oqus Pokus

Moderator

• "Oqus Pokus" is male

• 990289
  • Send private message

6

Friday, December 26th 2014, 10:52pm

Selamlar Allaturka Benseversem fm radyosunun ismini silermisiniz sid olarak cunku bannerleriniz vardi o yuzden ben size yazmistim ve siz kontrol yapmistiniz ve onayladiniz simdi o sayfayi kapatirdim ve o yuzden sizlere haber ediyorum sid rulleten olan ismi siliniz ricam saygilar ferdi
Şuan radyonuz halen açık görünüyor ve istatistikleri de kriterlerimiz açısından uygun durumda.
Siz kapattıysanız radyonuzu, istatistikleriniz de düşecektir. O zaman zaten isminiz silinecektir.

Bu şekilde sizin talebinizle silme işlemi yapamayız.