You are not logged in.

ISOM

Professional

• "ISOM" is male
  • "ISOM" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2008

• 1274652
  • Send private message

1

Saturday, May 3rd 2014, 6:47pm

flatcast fcp tema (HAREKETLİ TEMA )

ISOM has attached the following file:
http://perimasalim-fm.tr.gg/

• "RenksizGazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• 1464528
  • Send private message

2

Saturday, May 3rd 2014, 6:52pm

Isom...Emeginize saglık şık bir calısma olmus.Güzel paylasım icin tsk.ler.. :)

• "ZENoBIA" is female

Date of registration: Apr 21st 2011

• Send private message

3

Saturday, May 3rd 2014, 8:24pm

buton bölümü çok şık olmuş :thumbup:
Elinize sağlık Isom bu güzel emeğe çok tşk ederim..

MELTEML

Master

• "MELTEML" is female

Date of registration: Feb 8th 2009

• Send private message

4

Sunday, May 4th 2014, 9:46am

Emeğinize sağlık güzel çalışma teşekkürler

Güney K

Professional

• "Güney K" is male

Date of registration: Feb 21st 2009

• Send private message

5

Sunday, May 4th 2014, 10:14am

Eline emegine saglık_Guzel calısma olmus :1alkis: _ :1alkis: Paylasım ıcın tesekkurler

• "TÜRK DALGIC" is male

Date of registration: Jan 5th 2012

• Send private message

6

Sunday, May 4th 2014, 4:09pm

.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK

7

Sunday, May 4th 2014, 8:51pm

emegine saglık Isom,güzel paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

• "süslüü05" is female

Date of registration: Oct 31st 2013

• 1316532
  • Send private message

8

Tuesday, May 6th 2014, 12:23pm

BU çalismaniz için benim naçizane bir fikrimi dile getirmek istiyorum, affınıza sığınarak.
BOTUNLARINIZAA BAYILDIMMMM ÇOKK ŞIKK....
Kullandiginiz botunları bu çalışmanız için uygun bulmadın bir uyumsuzluk olmuş, Butonlar çok şıkk göz alıcı sahne ışıkları gibi, gece manzarali ve rengine uygun lila tonlarında şık işikli bir çalışma için çok daha uygun olurdu, bu çalışmanız için manzaraya ve yıldızlarla uyumlu kahve tonlarında daha sade botunlar kullanılabilinirmiş,yani üst kısma bakınca uyumsuzluk gördüm,bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum. çünkü o şık butonlarınıza bayıldım, söyle şık gece kıyafetlii sahşalı romantik bir çift resmi olan bir çalismada görmeyi çok arzuladım. bilmem anlatabiliyormuyum. (eleştiri deil sadece öneri kırmadım umarım)
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

This post has been edited 1 times, last edit by "süslüü05" (May 6th 2014, 12:31pm)

ISOM

Professional

• "ISOM" is male
  • "ISOM" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2008

• 1274652
  • Send private message

9

Wednesday, May 7th 2014, 8:17pm

BU çalismaniz için benim naçizane bir fikrimi dile getirmek istiyorum, affınıza sığınarak.
Kullandiginiz botunları bu çalışmanız için uygun bulmadın bir uyumsuzluk olmuş, Butonlar çok şıkk göz alıcı sahne ışıkları gibi, gece manzarali ve rengine uygun lila tonlarında şık işikli bir çalışma için çok daha uygun olurdu, bu çalışmanız için manzaraya ve yıldızlarla uyumlu kahve tonlarında daha sade botunlar kullanılabilinirmiş,yani üst kısma bakınca uyumsuzluk gördüm,bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum. çünkü o şık butonlarınıza bayıldım, söyle şık gece kıyafetlii sahşalı romantik bir çift resmi olan bir çalismada görmeyi çok arzuladım. bilmem anlatabiliyormuyum. (eleştiri deil sadece öneri kırmadım umarım)

öncelikle çok tesekkür ediyorum bastan sona çok haklısın basta ben uydu sanıyordum sonradan kendi yaptıfım hatayı bende gördum ama emek verdigim içinde atmaya kıyamadım yorumunuz için inanın çok tesekkür ediyorum insan hatalarını daha güzel yapmayı calısıyor kesinlikle gücenmedim tam tersi memnuın oldum saygılar sunuyorum
http://perimasalim-fm.tr.gg/

• "süslüü05" is female

Date of registration: Oct 31st 2013

• 1316532
  • Send private message

10

Wednesday, May 7th 2014, 9:44pm

öncelikle çok tesekkür ediyorum bastan sona çok haklısın basta ben uydu sanıyordum sonradan kendi yaptıfım hatayı bende gördum ama emek verdigim içinde atmaya kıyamadım yorumunuz için inanın çok tesekkür ediyorum insan hatalarını daha güzel yapmayı calısıyor kesinlikle gücenmedim tam tersi memnuın oldum saygılar sunuyorum

Beni hoş gördüğünüz için çok tsk ediyorum. Ben hata olarak kabul etmiyorum :) elbetteki begenisi vardır,ve emektir göznurudur, atılmaz asla ... emeklerinize sağlık,

Son cümlenize tüm kalbimle katılıyorum, yorumlarla, fikir alisverisinde bulunarak daha çok yol kattettigimizi düşünüyorum. bendende size saygılar efem...
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

yoncam

Jüri

• "yoncam" is female

Date of registration: May 26th 2012

• 1503088
  • Send private message

11

Sunday, May 25th 2014, 2:07am

Elinize emeğinize sağlık paylaşım için tşkler
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!