Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Şimdiki çocuklar bilmez 5 taşı ama bizler bunu çok oynadık
Ellerine sağlık Süslü,geriye dönük düşündüren çok güzel bir tema olmuş.
eline gönlüne sağlık.Çok tşk ler.
Bizim çocukluğumuzda imkanlar kısıtlıydı ama mutlu çocuklardık,şimdi her mahallede harika oyun parkları var ama dikkat ederseniz bakın hep bomboş, çünkü çocuklar pc basında maalesef, değerli yorumunuz için tsk ederim ZENoBIA
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Resim seçimi çok güzel,elerinize sağlık.Bende kediciğe bittim.
Hayvan sevgisiyle yetişen çocuk başka oluyor başka
Emeğini paylaşan yüreğinize, teşekkürlerimle
Ellerine , emeklerine sağlık SEDEF ... Hoş ve kullanışlı bi çalışma olmuş güzel emek ve güzel paylaşım için teşekkürler ...
Çok oynardık çocukken nerde o günler
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
SEDEF SEN Bİ DAHİSİN TEMAYA BAKINCAA ŞÖYLE Bİ GECMİŞEE DALDIM COCUKLUGUN GUNLER GELDİİ BEŞ TAŞ NERDEN BULURSUN BÖYLEE İSİMLERİİ COK BEGENDİMM EMEKLERİNEE SAGLIK KULANILŞLI BİR TEMA OLMUSS GERCEKDEN TEPRİK EDERİM
http://sonaskimmfm.tr.gg// ( NE EKERSEN ONU BİÇERSİN )
SEDEF SEN Bİ DAHİSİN TEMAYA BAKINCAA ŞÖYLE Bİ GECMİŞEE DALDIM COCUKLUGUN GUNLER GELDİİ BEŞ TAŞ NERDEN BULURSUN BÖYLEE İSİMLERİİ COK BEGENDİMM EMEKLERİNEE SAGLIK KULANILŞLI BİR TEMA OLMUSS GERCEKDEN TEPRİK EDERİM
Aradaa bana geliyorlar böyle, belki çocukluğumu özledim, çalismama döktüm hislerimi, tsk ederim yorumun için beğenmene sevindim, saoll
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::