Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
çok güzel aşk teması kızkuleside var,deniz mehtap,kuşlar ,birde aşk kokusu var havada..daha ne olsunn..
tema çok güzel olmuş ellerine sağlık Şenol..beğeniis çok olması dileğimle.çok tşk ler..
aslinda begenilip begenilmesi onemli degil, ben sadece icmden geleni yapip paylasiyorum baska gayem yok...
hareketli temanın başlangıcının sizden geldiğini ben unutmadım, bilmeyen varsa öğrensin diyede yazıyorum..
Önemli olan paylaşım ,emek emektir.ve emeğinizi paylaşmanız şahsım adına görmek istedigimdir..Tekrar güzel emeğinize çok tşk ler..
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Şenol. Gayet hoş kullanışlı ve bir o kadarda anlamlı bir çalışma. Kız kulesi olması hepsine bedel olup ve kullanacağım helal edin hakkınızı
tema senden senol buna birde hareketli dj ismi atilla ister onuda sevgili Zenobia arkadaşımız yapar INS..