You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male
  • "HAZARBEY45" started this thread

Date of registration: Jan 9th 2013

• Send private message

1

Friday, May 24th 2013, 5:47am

Hazarbey Temalari- Safran

HAZARBEY45 has attached the following files:
  • SAFRAN.fcp (335 Byte - 189 times downloaded - latest: Jun 14th 2026, 11:59pm)
  • SAFRAN-hareketli.fcp (346 Byte - 266 times downloaded - latest: Jan 19th 2026, 1:01pm)

This post has been edited 4 times, last edit by "HAZARBEY45" (May 24th 2013, 6:41am)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" is female

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

2

Friday, May 24th 2013, 7:24am

Ellerinize sağlık Hazar bey güzel bir tema olmuş,ayrıca hareketli hareketsiz seçeneğiyle tercihede açık olmuş :)
Önerilerime gelince yazı rengi okuna bilirlik adına farklı bir ton tercih edilebilirdi.
Ayrıca buton içlerindede simetride bir özgürlük söz konusu olsada çokta dikkat çekmiyor ;)
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

• "zeynoo35" is female

Date of registration: Jan 7th 2012

• Send private message

3

Friday, May 24th 2013, 8:36am

Emeginize sağlik Hazarbey güsel paylasim için tskkr ederim :thumbup:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

4

Friday, May 24th 2013, 2:14pm

yorumlara tesekkürler turkece ve zeyno35 .... yazıların okunabilirliği adına farklı bir ton derken font tanmı bahsediyosunuz yoksa renkmi ton dediğinizde renk anlaşılırki bu temanın ana renkleri safran sarısı ve siyah olduğu için fontlarve tonda o rengin uygun olduğunu düşünüyorum ama font derseniz olabilirdi farkli bir font uygulanablir bunu tercih etmişim..

This post has been edited 1 times, last edit by "HAZARBEY45" (May 24th 2013, 2:31pm)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Send private message

5

Friday, May 24th 2013, 6:10pm

Önerilerime gelince yazı rengi okuna bilirlik adına farklı bir ton tercih edilebilirdi.

Cümlem gayet net aslında font değil renkten bahsediyorum.Ama ne renk olabilirdi o evet düşündürücü belki açık gri tonları oda zemine uyarmıydı bilemiyorum denemek lazım tabiki ;)Tercihlerinizde gayet güzel ve saygımızda sonsuz.Neyse tavrınız anlaşıldı Hazarbey.Tekrar ellerinize sağllık,paylaşıma teşekkürler ^^

6

Friday, May 24th 2013, 7:24pm

Emeğinize sağlık ...
Paylaşım için teşekkürler...

7

Friday, May 24th 2013, 7:47pm

emegine saglık hazarbey,güzel olmus,paylaşım adına tşk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

8

Friday, May 24th 2013, 8:30pm

Alıntı sahibi "TurkEce/GnL" Önerilerime gelince yazı rengi okuna bilirlik adına farklı bir ton tercih edilebilirdi.
Cümlem gayet net aslında font değil renkten bahsediyorum.Ama ne renk olabilirdi o evet düşündürücü belki açık gri tonları oda zemine uyarmıydı bilemiyorum denemek lazım tabiki Tercihlerinizde gayet güzel ve saygımızda sonsuz.Neyse tavrınız anlaşıldı Hazarbey.Tekrar ellerinize sağllık,paylaşıma teşekkürler

ŞİMDİ BAKIN DEĞERLİ ARKADASİM TURK ECE herşey çok güzeldi son cümlenizi yazana kadar tavrınız anlaşıldı dedinizmi o zaman bana kurşunu sıktınız demektir herzaman yorumunu merak ettiğim arkadşlardan birisiniz yorumunuza ilgisiz kalmadım cevap verdim ve sizde tonun renk olduğunu vurgulayarak başka ne renk olabilirdi kendi kendinize sormuşsunuz ve sizde bi karar verememişsiniz şu renk olsun diyememişsiniz denemmek lazım demişsiniz ne kadar güzel bi düşünce herşey güzelde neyse tavrınız anlaşıldı hazarbey dedinizmi inanın beni çok üzersiniz çünkü tüm samimiyetimle söylüyorum ne size ne başka bir arkadaşa tavrım olamaz ve bilakis yorumlar ve eleştrilerinizden çok menun kaldığımı defalarca tekrarladım dönüm paylaşımlarımdaki mesajlarıma bakabilirsiniz lütfen rica ediyorum düşüncelerimi yanlış anlamayın herssey için tekrar tesekkür ediyorum

• "ZENoBIA" is female

Date of registration: Apr 21st 2011

• Send private message

9

Friday, May 24th 2013, 8:40pm

Ellerinize emeğinize sağlık Hazarbey..
Fontlarda 2 adet layer açılmış gibi biri geniş kenarlı style diğeri,yazı font rengi ,bence keşke geniş kenarlı bir style değilde derinlik veren veya derin gölge sağlayan bir style ve font yazı belirlemek içinde safran rengi deneseydiniz belki daha hoş olabilirdi,neden derseniz butonlar siyah ,safran sarısı font ile daha bir net gibi görünebilirdi fontlar.Tabikii bu benim görüşüm,gözümde canlandırdığım bir resim diyelim.(hata değil sadece öneri)
Renk ve dizayn yine çok güzel,resim çok güzel kaynaştırılmış çok beğendim :thumbup: güzel emeğiniz için çok tşk ederim.. :1alkis:

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Send private message

10

Friday, May 24th 2013, 8:45pm

Hazarbey özür dilerim demek ki ben yanlış anlamışım.Çünkü yorumumdan rahatsız olmuşsunuz gibi hissetim.Demekki bende bu son günlerdeki olumsuz tepkilerden etkilenmişim.Ben yıllardır temaya bakar kimseden etkilenmeden,o tema benimmiş gibi,konuşma doğallığında, o anki düşüncemi önerilerimi yazarım.Bir kaç yıl önceki temalarada baksanız bu böyledir.Bazen yanlış anlaşılırım o zamanda hemen çekilirim.Amacım krımak,eleştirmek asla değildir.Kıracağımı düşündüğümde, yanlış anlaşıldığımı hissetiğimde yada o gün kendimi iyi hissetmiyorsam, zamanım yoksa yorum yazmam.Teşekkür mesajı yazarım.Emeğe saygılı, objektif ve kul hakkından korkan biriyim.O yüzdende hassasım.Anlayışınıza teşekkürler, güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyorum ^^

• "06**ECE**" is female

Date of registration: Dec 1st 2012

• Send private message

11

Friday, May 24th 2013, 10:24pm

Çok güzel çalışmalar olmuş HAZARBEY .
Güzel emek ve güzel paylaşımınız için teşekkürler. :thumbup:
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...

12

Friday, May 24th 2013, 10:51pm

valla hazarbey bakiyorum bakiyorum bence safran rengi siyaha cok yakismis fontara ben aynen düsünmüyorum süsmeler desem tablo mu gibi bilemem ya style secimi az zarifi olsa diyorum resim gine harika ellerine emegine saglik güzel paylasim icin tskler

• "renksizgazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• 1464528
  • Send private message

13

Friday, June 14th 2013, 3:48pm

Hazarbey....Emeginize saglık paylasim icin tsk.ler