Merhabalar foruma geldigimde tema'ları gördüm anlamasamda aklıma düştü daha yeni üyeyim ve bu işleri bilmesemde belki bende bir tema hazırlayabilirim dedim ve birkaç şey yapmaya çalıştım fakat sanırım kötü oldu.. sizlerlede paylaşıp görüşlerini istiyorum.. Şimdiden teşekkürler
This post has been edited 1 times, last edit by "))ONUR((" (Jan 27th 2013, 8:28pm) with the following reason: fcp düzeltildi
Furkan 06 h.g niss aramıza keyifli forumlar olsun.. verilen her emekte güzellikler vardır muhakkak her yeni çalışmanıza biraz hayal gücü biraz daha ugraş verirseniz bir önceki tema calışmanızdan daha güzelini yakalayacaksınız eminim şimdiden kolay gelsin
OOO Gizemimin oğluşu (: aramıza h.g
yeni başlayanlar için sen gayet başarılırsın ve ilerleyen zamanlarda bu işi kavradığında ki sıkılmazsan şayet süper temalar yapıcağına inanıyorum...
şimdilik bu kadar eleştiriyi anneciğin yapsın bakalım
Emeğine sağlık furkan paylaşımın için teşekkür ederim. aramıza hosgeldin calısmalara devam 13 yas cok mu kucuk furkan aramızda 2,5 yaş var bende 15,5 yasındayım
Gercekden baya erken baslamissin Tema yapmaya
Illerde bu isin ustasi olursun , 1 yada 2 sene sonraki calismalarini görmek iosterdim !!
Tesekkürler calisman icin !!