Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Annem ilk mesajın benden.... Eline emeğine sağlık annemmmm, hepsi birbirinden güzel ama 3. temanı çok çok beğendim resmini.... Bu güzel temaları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim...
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Vhey vhey yorim bu ne güzelliktir tamanın biraz antep dilindin cevap verem becerebilirsem tabi ablam Ablam bu çalışmanı çok begendim inan ellerine emeklerine sağlık
ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR OLMUŞ ABLACIĞIM AMA UFACIK BİR ELEŞTİRİ YAPSAM KEŞKE ABLACIĞIM İLK TEMANDAKİ RESMİDE GRİLEŞTİRSEYDİN BÖYLEDE GÜZEL AMA ÖYLE YAPSAN DAHADA GÜZEL OLURDU GİBİ GELDİ BANA NEYSE ODA NAZAR BONCUĞU OLSUN...ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK ABLACIĞIM PAYLAŞAN GÜZEL YÜRECİNE TEŞEKKÜRLERİMLE...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
Annem ilk mesajın benden.... Eline emeğine sağlık annemmmm, hepsi birbirinden güzel ama 3. temanı çok çok beğendim resmini.... Bu güzel temaları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim...
Sagol yavrum bu güzel sözlerın için çok tesekür ederim .
emeğinize sağlık çok hoş olmuşşş
her yeri güzel tabi ama misafir kısmını çok beğendim
paylaşım için teşekkür ederim
Begenmene sevındım yasemincim sagol o güzel yüregine çok tesekür ederim
inan bende son ekledigin temana hayran oldum canım tekrar ellerine saglık harıkasın diyorum kutlarım seni
Vhey vhey yorim bu ne güzelliktir tamanın biraz antep dilindin cevap verem becerebilirsem tabi ablam Ablam bu çalışmanı çok begendim inan ellerine emeklerine sağlık
Sagol ibrahimim beyenmene çok memnun oldum ablacım ayrıca antep lisanında gayet sempatik oldu bilesin
güzel yorumun için çok tesekür ederim ablacım sagolasın