You are not logged in.

1

Friday, July 27th 2012, 12:25am

Flatcast fcp tema / Göz Nurumsun / Türkleydi

Türkleydi has attached the following file:
  • Goz Nurumsun.fcp (273 Byte - 188 times downloaded - latest: May 31st 2025, 10:26pm)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

• "DALGIC" is male

Date of registration: Jan 5th 2012

• Send private message

2

Friday, July 27th 2012, 12:34am

tskler

TÜRK leydi abla EL EMEĞİNE NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA :1alkis:

3

Friday, July 27th 2012, 12:34am

:1alkis: Waaooowwww Leydim cok güzel bir calısma olmus cok begendim :thumbup: emeginize yüreginize gözlerinize saglık cok tsk ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!

4

Friday, July 27th 2012, 12:45am

TÜRK leydi abla EL EMEĞİNE NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA :1alkis:

BEN TESEKÜR EDERIM CANIM KARDESIM BENIM SAGOLASIN ALLAHIMIN GÜZEL KULU DALGICIM BENIM :)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

• "__C e n K__" is male

Date of registration: Apr 5th 2011

• Send private message

5

Friday, July 27th 2012, 12:50am

ellerine yüreğine gönlüne sağlık abla...
yine güzel bir çalışmaya imza atmışsın...
tebrik eder teşekkürlerimi sunarım...
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."

6

Friday, July 27th 2012, 1:02am

:1alkis: Waaooowwww Leydim cok güzel bir calısma olmus cok begendim :thumbup: emeginize yüreginize gözlerinize saglık cok tsk ederim

Sagolasın güzel kalplim Gölgem beyendıgıne sevındım gülüm yorumun için çok tesekür ederim canımmm

7

Friday, July 27th 2012, 1:08am

ellerine yüreğine gönlüne sağlık abla...
yine güzel bir çalışmaya imza atmışsın...
tebrik eder teşekkürlerimi sunarım...

Cenk im özledim senı be ablacım nerelerdesin be ablam :)
oh be dedim yorumunu görünce vallahı hasretım gitti be yahu :)
güzel yorumuna güzel yüregine çok tesekür ederim canım ellerine saglık ablasının bitane Cenkisin SEN bunu unutma olurmu :)

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

8

Friday, July 27th 2012, 1:49am

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım güzel calısma kutlarım :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

• "sahra-cantanem" is female

Date of registration: Mar 9th 2010

• Send private message

9

Friday, July 27th 2012, 1:53am

Çok hoş güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine o güzel yüreğine sağlık Leydim..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

10

Friday, July 27th 2012, 1:58am

EMEKLERİNİZE SAGLIK PAYLAŞIMINIZ İÇİN TESEKKÜRLER NEHİR. HARİKA GÖZÜKÜYOR :1alkis:
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

• ".CANKIZ*." is female

Date of registration: Oct 15th 2011

• Send private message

11

Friday, July 27th 2012, 7:58am

Emeğinize elinize sağlık paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

muhibb_40

Professional

• "muhibb_40" is male

Date of registration: Apr 5th 2011

• Send private message

12

Friday, July 27th 2012, 3:42pm

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir kardeşim güzel calısmanız için kutlarım .
Bir aşk bulsam, yağmurunda ıslansam Bir dost bulsam, irfanında beslensem
Yalnızlığım bitermola ki?

H&M

Professional

• "H&M" is female

Date of registration: Jun 11th 2012

• Send private message

13

Friday, July 27th 2012, 4:54pm

Leydim ..... Harbiden göznuru gbi bi tema olmuş emegine saglık :1alkis:
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren ! . . .

14

Friday, July 27th 2012, 6:53pm

Emeğine saglık NEhir Abla çok güzel olmuş paylaşım adına tsklerrr. :thumbup:

15

Friday, July 27th 2012, 10:50pm

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım güzel calısma kutlarım :1alkis:

Güzel yorumun için ben tesekür ederim canım arkadasım atilla ky bu güzel kutlamaların benı öyle motive ediyorki anlatamam sagolasın dostum çok çok tesekür ederim sana :)

16

Friday, July 27th 2012, 10:52pm

Çok hoş güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine o güzel yüreğine sağlık Leydim..

Sahracım canım beyendıgıne sevındım güzel yorumun için çok tesekür ederim canım sagolasın yuregıne saglık

• "01antepli27" is male

Date of registration: Aug 18th 2011

• Send private message

17

Friday, July 27th 2012, 10:52pm

Vay vay vay ablam yine nakış gibi işlemişin bu ne güzellik böyle Allahım esirgesin çok güzel olmuş elllerin dert görmesin...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...

18

Friday, July 27th 2012, 10:55pm

EMEKLERİNİZE SAGLIK PAYLAŞIMINIZ İÇİN TESEKKÜRLER NEHİR. HARİKA GÖZÜKÜYOR :1alkis:

çok tesekür ederim xlaila sagolasın beyendıgıne sevındım :)

19

Friday, July 27th 2012, 10:57pm

Vay vay vay ablam yine nakış gibi işlemişin bu ne güzellik böyle Allahım esirgesin çok güzel olmuş elllerin dert görmesin...

Anam ablasının ibrahimi :) Beyendıgıne sevındım anteplim benim sagolasın ablacım çok tesekür ederim güzel beyenı ve yorumun için senın temalarda konusuyor inan herzamankı gibi ellerine saglık hepsi birbirinden güzeller ablacım tebrık ederim seni :)

20

Friday, July 27th 2012, 10:59pm

Emeğinize elinize sağlık paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi

CANKIZım güzel yorumun için cok cok tesekür ederim ablacım sagolasın