Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yeni Index (Martini)
тαĸdιr edιlιyorѕαɴ değιl;тαĸlιт edιlιyorѕαɴ вαşαrмıѕѕıɴ deмeĸтιr..
Emegine saglık cok güzel olmus paylasımın için tsklr.....blogcu tarzları ıcın yapmıs olsanız cogu arkadaslarda faydalanmıs olur benım fıkrım tabıkı
cagatay güzel arkadasim ellerine saglik cok güzel olmus tskler
Ellerinize sağlık sade ama emekli bir index, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler...
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler arkadaslar sizinde yüreginize saglık
Emeğine yüreğine sağlık...Çalışmalarında kolay gelsin...Her zamanki gibi süper...
Valla ne diyim daha kardeşim.İndex ortamına yeni soluk getirdin.Tek kelimeyle muhteşem.Eski tip benzer indexler baymıştı.Emeğine sağlık.P.Shop ile nasıl stil kullanılır adeta ders veriyorsun.Mühteşemsin.
Birde index ortalansaymis, pek bir muhtesem olurmus. 16:9 ekranlarda sag kisimda duruyor, sol kisim simsiyah cünkü.
Umarim yapici elestiri olarak kabul edersiniz.
Paylasimlarinizin devamini dilerim
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Ne tür bir pc kullaniyorsunuz bilmem ama bende ve şu ana kadarda bu konuda bir eleştiri almadım tekrar diger arkadaşlar bakıpta bir cvp veren olursa sorunun benden kaynaklandıgını anlarız.. Yorumun içinde teşekkürler...
Yoo bende index ortalı duruyor.Üstelik büyük ekran oldugu halde ortalı.left değil index.Center .
Emeğine Sağlık Cagatay,
Cok Güzel Olmuş
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Oops

Sanirim kullandigim browser'den kaynaklanmis. Bugün hersey gayet olmasi gerektigi gibi center ve sorun yok
Tebrikler ama gercekten indexleriniz göz dolduruyor
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
cok güzel bir calimsa
tebrikler
emegiize saglik
Yorumlar için teşekkürler
EZq!
çok güsel olmus index çağatay kardesim gerçekten programi iyi kullaniyorsunz ama neden blogcu için degil arkadasLarin radyosuna uygulamak istiyorum olmaz mi yani ? Emeginize yüreginzie saglik.. bu isi youtube sayesinde bende ögrencem İNSALLAH...

ellerinize emeklerinize saglık güzel paylasım icin tskler
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
ellerinize sagli güsel bi index olmuss paylasim için tesekkr
hER aNIN tADINI çIKAR yOKSA hAYAT sENİN cANINI çIKARIR::
Emeğine sağlık, paylaşım için teşekkürler.
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..
[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]