Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Forumdaki Portal Kutulari
Merhaba arkadaslar,
forumda görünen portal kutularindan rahatsiz olanlar, profil ayarlarindan bunlari iptal edebilir.
Internet Explorer 6-7 kullanicilarina portal kutularinin iptal edilmesini öneriyoruz
Portal kutularini
BURDAN kapatabilirsiniz.
emeğine sağlık adminim cok güzel olmuş
tşkler
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
valla sabah adminim birden deişti sayfam...o kutular yanlara geldi dedim ne kadar küçüldü kaldırabiliomuyum ben acep...
sankim sesimi duydunuz şimdi bu konuyu gördüm hemen kaldırdım

güsel olmuş ama ben eski haline alışmışım tuhaf oldum o yüzden...
emeklerinize sağlık...
herşey küçüldü tuhaf oldu eski haline alışmıştım..
siz acıklamadan önce karıştıra karıştıra düzeltim..

)
elinize saglık adminim tskler..
Saygım adabımı aştı bu gece.
alpi begendim... arada degisiklik güzeldir.. gözlere hediyedir...
emegine saglik güzel insan...
Çok güzel olmuş ben beğendim.Temaları puanlarken incelemede zorlanmıştım onuda kutuları kapatarak hallettim
Ellerinize sağlık,teşekkürler...
This post has been edited 1 times, last edit by "Rüzzgar" (May 15th 2011, 5:04pm)
Temaları puanlarken incelemede zorlanmıştım onuda kutuları kapatarak hallettim
ekran boyutlari kücük olan kullanicilar sorun yasamasin diye, mesaj bölümlerinde portal kutulari görünmez, eger internet explorer7 veya daha düsük sürümünü kullanmiyorsan sendede bir sorun olmamasi gerek...
ekran boyutlari kücük olan kullanicilar sorun yasamasin diye, mesaj bölümlerinde portal kutulari görünmez, eger internet explorer7 veya daha düsük sürümünü kullanmiyorsan sendede bir sorun olmamasi gerek...
İneternet explorer 7 ve Google Chromeden giriyorum.İlk girdiğimde görünüyordu ama portal kutularını kapama işlemini yapınca düzeldi

Çokta beğendim yeni dizaynı,ellerinize sağlık.Teşekkürler...