Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
TEMA RENGI COK KULANISLI OLAMMIS GIZEMLIYIM RADYODA OKUMAK ICIN COK ZORLUK CEKILECEK RENKLER SECMISIZINIZ . BUNA DAHA OZEN GOSTERIRSENIZ BENCE COK DAHA GUZEL TEMALAR YAPACAGINIZA INANIYORUM.
PAYLASIM ICIN TSKLER EMEGINIZE PAYLASAN YUREGINIZE SAGLIK.
Y@smin arkadasım önemli bi konuyu söylemiş zaten ama bi kac tanede ben söLiyim özellikle chat bölümünü biraz daha büyük yaparsanız daha avantajlı olabilir bide butonları az daha küçültelim daha kibar duracagına eminim bunları dikkade alırsanız daha güzel calısmalar elde edebilirsiniz emeğinize saglık paylasım için teşekkürler
Ellerinize sağlık,arkadaşlar gerekenleri söylemişler Ben biraz daha çabayla çok daha güzel temalar sizden göreceğimize inanıyorum.Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Evet HakLısınız Onu düsünmemistim..Daha DikkatLi oLacam Bundan Sonra.. EksikLerim Oldugunda Söylüyosunuz ve bu beni Mutlu Ediyor ..Daha Düzgün Çalışmalar Yapacam..Dikatte alacam dediklerinizi..