You are not logged in.

M@v!s

Professional

• "M@v!s" is female
  • "M@v!s" started this thread

Date of registration: Aug 14th 2010

• 1461424
  • Send private message

1

Wednesday, December 1st 2010, 5:18am

FLatcast İndex VusLat

M@v!s has attached the following file:
  • Vuslat.rar (1.41 kB - 309 times downloaded - latest: Apr 14th 2026, 11:05pm)
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ

2

Wednesday, December 1st 2010, 5:21am

vaaoowwwwwwwwwwww :)
tek kelimeyle harika olmuş pamuk sekerim:ksevgi:
ama bi eksik var hep temalarla görmeye alışmıştım :))
olsun her haliyle güzel zaten indexi indiren temasınıda bulup indirir:kkiss:
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

M@v!s

Professional

• "M@v!s" is female
  • "M@v!s" started this thread

Date of registration: Aug 14th 2010

• 1461424
  • Send private message

3

Wednesday, December 1st 2010, 5:27am

SaoL Asimm ewt temaLarıda İndexime Takım oLarak ekLiordum ama ama ekLiyemiorum Şimdi :1gözkirp: Can sağLığı oLsun Tema ekLeden aLırLar..TskLer güzeL yorumun İçin eLcezine yüreğine SagLık :çakçak: :ksevgi: :ksevgi:
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ

Karayel64

Professional

• "Karayel64" is male

Date of registration: Jun 23rd 2010

• Send private message

4

Wednesday, December 1st 2010, 10:26am

Paylaşım için Tşkler , güzel çalışma... :thumbup:
Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere, Yokluğum Kapak Olsun...

sirumit

Trainee

• "sirumit" is male

Date of registration: Nov 3rd 2008

• 583309
  • Send private message

5

Wednesday, December 1st 2010, 10:33am

güzel çalışma ellerinize sağlık
H A Y A T I - Y A Ş A R I M - K İ T A B I N I - O K U M A M

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

6

Thursday, December 2nd 2010, 8:56am

Güzel index olmuş sadece yazılar belirsiz kalmış zor okunuyor :1gözkirp: ellerinize sağlık..

T U R U N C U

Intermediate

• "T U R U N C U" is male

Date of registration: Jun 8th 2009

• Send private message

7

Thursday, December 2nd 2010, 5:48pm

Emeğine sağlık maviş çok güzel olmuş gri temalarin asaletide bir başla oluyor :)

Güzel index olmuş sadece yazılar belirsiz kalmış zor okunuyor :1gözkirp: ellerinize sağlık..

Turk ece sizinde grafik bilginiz var az cok sanırım sizide böyle index yaparken görsek:)
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

kanuni

Trainee

Date of registration: Dec 8th 2007

• Send private message

8

Saturday, December 4th 2010, 1:54pm

Paylaşım için Tşkler...

9

Saturday, December 4th 2010, 8:10pm

harika bir calisma tebrikler...

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

• Send private message

10

Tuesday, December 7th 2010, 10:16pm

Alıntı sahibi "TurkEce" Güzel index olmuş sadece yazılar belirsiz kalmış zor okunuyor ellerinize sağlık..
Turk ece sizinde grafik bilginiz var az cok sanırım sizide böyle index yaparken görsek

Evet az çok grafik bilgim var o yüzdende yazı okunurluğunun renk,stil seçimi,kodlamalarla alakası var grafikle yok arkadaşım :)
Şu an öyle bir istek duymuyorum Karayel ve Maviş arkadaşların gayet güzel indexleri var bigün bende yapayım dersem görürsünüz,
neden olmasın? ;)

T U R U N C U

Intermediate

• Send private message

11

Wednesday, December 8th 2010, 12:27am

Evet az çok grafik bilgim var o yüzdende yazı okunurluğunun renk,stil seçimi,kodlamalarla alakası var grafikle yok arkadaşım

relax arkadaşım sizin için iyi birşey söyledim asabiyete gerek yok:) üsteki alintıya gelince renk stil seçiminin ne gibi kodlamayla alakası olabilir bilmediğiniz belli oluyor:) onlar grafikle ilgili ;)
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

• Send private message

12

Wednesday, December 8th 2010, 12:46am

Relax olmak ??? Asabiyet ??? :kdalgin: Sanırım sizde bir sorun varda ben anlayamadım açıkçası anlamakta istemiyorum çünkü sizle polemiğe girmek gibi bir niyetim yok :ksekil: sözlerinize sadece gülümsüyorum :kgöz: Şimdi ben size burda teknik resim,grafik eğitimi almış biri olarak uzunca bir anlatım yapamam öyledir dedim sustum :ktamam: Tşkrler,iyigeceler...

T U R U N C U

Intermediate

• Send private message

13

Wednesday, December 8th 2010, 6:31pm

Arkadaşım relax olmak ifadesinin aciklamasini yapmama gerek yok yani amacımın sizle tartismak olmadigini belirtiyorum ben size iyi birsey söyledim sizinde indexlerinizi görmek istedigimi belirttim (güzel yapacaginizi düşündügüm için ) ama görüyorumki işi hakaret boyutuna getirdiniz size en ufak olumsuz düsünce belirtmedim! belirtmekte istemem...

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

• Send private message

14

Wednesday, December 8th 2010, 11:44pm

Ya arkadaşım ben size kötü bir şey dediniz dedimmi? üstelikte size nerde hakaret ettim?Gülümseyerek bende iyiniyetle yazıyorum siz yok relax yok asabiyet diye hakaret ederek her neye her kime dayanarak yazıyorsanız kendi kendinize hayal kuruyorsunuz.Burda asabi olduğumu yada sıkıldığımı düşünüp rahatlamamı önermenizi gerektirecek hangi sözüm hangi ifadem var? Güzel yaparsınız manasında dediyseniz bende neden olmasın dedim bumu asabiyet?Güzel düşüncenizede tşkrler ama bunca index te yorumum varken neden burda diyede düşünmek gerek...Grafik sanatı konusunda size katılmasamda siz haklısınız dedim (Maviş arkadaşın emeğine saygımla) hala uzatıyorsunuz.Ben ısrarla söylüyorum polemiğe girmeyeceğim arkadaşım,selamlar ;)