You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

yasemence

Trainee

• "yasemence" started this thread

Date of registration: Jan 5th 2009

• Send private message

1

Sunday, August 8th 2010, 12:45pm

kayit etigim gifler hareketli degil [edit]

ben sadece nıklerı kareketlı sekılde, resmı farklı kaydet yapıp,resimlerim dosyasına almak istiyorum normal bilindik yol yani. ancak aldıgım zaman nikler hareket etmıyorlar nedense :(( resmi farklı kaydedıp yazdıgın gıbı hareketlı almak istiyorum ama alınca donuyor

This post has been edited 1 times, last edit by "ZeN" (Aug 8th 2010, 12:53pm)

ZeN

Sage

• "ZeN" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• 1366852
  • Send private message

2

Sunday, August 8th 2010, 12:52pm

kayit etmek istedigin resim gif dosyasi oldugu icin farkli kaydette eger gif secenegi yoksa gif secip kayit etmelisin
birde hareketsiz olduklarini nerden bakip gordun, sag tiklayip onizleme yaparakmi ?
windows7 mi kullaniyorsun ?
windows7 kullanicilari onizleme yaptiklarinda gifleri hareketli olarak goremeyebiliyor
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

yasemence

Trainee

• "yasemence" started this thread

Date of registration: Jan 5th 2009

• Send private message

3

Sunday, August 8th 2010, 12:53pm

gerçekten nıklerımı harıka yazdın ınankı bayıldım tekrar tsklerımı ıletırım , ama onları kullanmam lazım mutlaka, dıger nıklerı mesela dj özkan nıkını resmi farklı kaydet yapıp aldıgımda sorun olmuyor donmuyor, hareketlı alıyorum, anlata bılıyormuyum. ama benımkıleri ressmı farklı kaydedıp, resımlerıme aldıgımda hareketsız oluyor, yanı donuyor , malesef ozamanda işe yaramıyor: neden dıger yazılan nıkler gıbı hareketli alınmıyor benımkıler anlamadım gıttı :(( nasıl çözüm bulacaz bu duruma ??(( benı affet ne olur senı çok mesgul ettıgim için.inan mahçup olarak yazıyorum ama nıklerı hareketlı kullanmam lazım :))

This post has been edited 1 times, last edit by "yasemence" (Aug 8th 2010, 1:03pm)

cicidici

Master

• "cicidici" is female

Date of registration: Feb 24th 2010

• Send private message

4

Sunday, August 8th 2010, 5:26pm

gerçekten nıklerımı harıka yazdın ınankı bayıldım tekrar tsklerımı ıletırım , ama onları kullanmam lazım mutlaka, dıger nıklerı mesela dj özkan nıkını resmi farklı kaydet yapıp aldıgımda sorun olmuyor donmuyor, hareketlı alıyorum, anlata bılıyormuyum. ama benımkıleri ressmı farklı kaydedıp, resımlerıme aldıgımda hareketsız oluyor, yanı donuyor , malesef ozamanda işe yaramıyor: neden dıger yazılan nıkler gıbı hareketli alınmıyor benımkıler anlamadım gıttı :(( nasıl çözüm bulacaz bu duruma ??(( benı affet ne olur senı çok mesgul ettıgim için.inan mahçup olarak yazıyorum ama nıklerı hareketlı kullanmam lazım :))

yasemence, sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyorum ama dj özkandakilerde veya buraya eklenen tüm isimler gif olarak kayıtlı :S
Az önce eklenenlerden sağ tıklayarak farklı kaydedip masa üstüne indirdim. çift tıkladığımda normal bir şekilde haraketli çıkıyorlar. Sorunun nerde olduğunu anlamadım :S

This post has been edited 1 times, last edit by "cicidici" (Aug 8th 2010, 6:02pm)