Ellerinize sağlık Ahmet bey,biraz daha resim yerleştirmede dikkat diyorum ben.Çerçevedeki beyaz boş kalan bölümlerde hoş durmamış bence ama renk akımında gayet güzel dikkatliyiz. Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle....
paylasim icin tsk ler ama massimo_federico ben bu temanin 3 puan hak ettigini sanmiyorumm gercekden.. emeginize saglik ahmetoge55 ama lutfen juri arkadaslar her temanin hak ettigi puani verin lutfen
Sizi anlıyorum ancak şöyle bir yanıt verebilirim.Oylamalarımız gizlidir.Juri arkadaşımız açıklamadıkça adminimizden başka hiç kimse göremez.Oda bizlere güvenip yetki vermiştir.Saygıyla çok gerekmedikçe müdahale etmez Yani etkileme yok arkadaşım rahat olun ve dediğim gibi temalara devam
tskler yazınoza sızlere guvenım sonsuz sonspaylasim icin tsk ler ama massimo_federico ben bu temanin 3 puan hak ettigini sanmiyorumm gercekden.. emeginize saglik ahmetoge55 ama lutfen juri arkadaslar her temanin hak ettigi puani verin .sız ne dusunursunuz bu yoruma t tskler tema bıttmıstır herkese sıyı gunler
Ahmet bey bize güveniyorsanız o zaman son deyip bizi üzmeyin Kırılmanızı asla istemeyiz.Ben sizden,Sevgi hanımdan,Karayel arkadaşımdan daha çok temalar bekliyorum,lütfen
Ya abi yaaaa , ben bayadir çözemedim burayi))... Paylasim, her ne olursa olsun, güzeldir!.. Anlayamadim gitti valla billa yaa..Ben ne eklediysem, isteyen istedigi bir sekilde, kendisine göre TASARLASIN arkadaslar. Ben bundan Mutluluk DUYARDIM inanin. Nedenmi? Nedeni su arkadaslar, Yapilan Emek Demekki Begeni kazanmistirrr!..,Bilmem Anlatabildimmi . Ayrica, Gönül abama Kulak ver abi "Devam edin diyo" size abi okis
Emegine saglik abi paylasim icin cok tskkürler...
Epeya bir düzensiz bir calisma olmus abi , daha güzellerini bekliyorum sizden abi .. ve lütfen eger hazir sablon kullaniorsaniz bunu bir baslidka belirttin her seferinde bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor cünkü 1 ..
This post has been edited 2 times, last edit by "AlaKaa" (Aug 3rd 2010, 4:15pm)