Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted
insanlar istemedikce siz onlari ne yapsaniz burada tutamazsiniz
This post has been edited 1 times, last edit by "Beratcan" (Jul 30th 2010, 2:01pm)
Quoted
bana kurul ögretmeyin senelerdir benimde forum var yillardir paylasimlar yapiyoruz
This post has been edited 2 times, last edit by "*Ebru*" (Jul 30th 2010, 3:41pm)
Sener, size soylenilenleri yanlis anlamissiniz
eklediginiz temada fcp olmadigi icin bu bolume aliyorum
eger fcp hazirlayip eklemek isterseniz yetkili arkadaslardan birine yollayin sizin icin gerekli duzenlemeyi yapar
bu sekilde konu ekle paylasta kalamaz cunki uyelerin duzenleme yetkisi yok...
eğer alıngan bir kişi ile birlikteyseniz; onu koruma altına alınız.çünkü bunların nesilleri bitmek üzeredir
Quoted
bana kurul ögretmeyin senelerdir benimde forum var yillardir paylasimlar yapiyoruz
sizin forumda kurallari üyelermi belirliyor
bizde aciktan link vermeyin diye bir kural var sanirim tüm forumlarda aynidir. bende aciktan link vermedim bir ikincisi sayet yasksa link eklemek ozaman gelismis editörden link ekleme buttonunu kaldirin ne ise yariyor orda ..