Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Harika değişik ve çok güzel olmuş ellerine sağlık

Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle...
Emeğine Ellerine Sağlıkkk Abimmmm Cok Güzel Olmuss Hepside Bırbırınden Hos Olmusss Paylasım Icın Tesekkurler...
ya Düzenleme yaparken hepsini sildim sonra onayladim , düzenliyorum yine ...
bunlar gerçekten harika olmuş...çok farklı olmuş...yani bilinen alakaa tarzından farklı ama çokta güzel olmuşlar...bunları daha bi çok beğendim sanki ben...izlemeye doyamadım... emeklerine sağlık arkadaşım....
kaan temalar nerde

ben yazmadan önce vardular sankim..haha
This post has been edited 1 times, last edit by "melye" (Jul 5th 2010, 9:33pm)
temalar bende acilmadi yaa
Bırazdan Acılır Ablam Duzenleme Yapıyo KaaN Abımm
Tesekkür ederim arkadaslar yorumlariniz icin biraz degisiklip yapim dedim yeni seyler denedim uamrim olmsudur , yeniden ekledim temalari düzenledim yine

bu arada kimseyi takdit ettigimde yok yazmak istedim sadece..
TEK KELIMEYLE HARIKA OLMUS KAAN KARDES EMEGINE SAGLIK..
acildi evet
hepside cok harika valla emegine saglik tsk ederiz..
Laz gülü bacim vede kardelen nl abla cok tskkür ederim yorumalriniz icin ..
enfes çalışmalar harika görünüyor bence sen bu tarzzz değişikkliklere devam et süper olmuş
Kusursuzz diyebilirimmmm brawoo , bende koyu gri ve siyah tonlari temalaramı başlasam acaba forumda görüyorum paylaşımlardaa acaip begeniyorum çok asil ve kaliteli görünüyorrr

tebikler yeniden alakaaa
gene harıkalar yaratmıssın.......... o güzel yüregine saglik, muhtesemmm
ablasi falla fazla soze gerek bence 1 numarasin herzaman benim gozumde emegine yuregine saglik
harika olmuşlar ellerine sağlık kaan çok beğendim tebrikler
ilk defa kendi tarzinin disina cikmissin kaan abisi ama tüm samiyetimle diyorumki harika olmus , cok begendim yüregine ve ellerine saglik tebrikler ederim..
emegine yüregine saglık kaan kardesim süpersin
Way Sen Nelerde Yaparmışsın
Helalsin Arkadaşım Emeğine Yüreğine Sağlık Tarzın Olmamasına Rağmen Oldukça Başarılı Göz Alıcı Bir Çalışma
Tebrikler Vede Teşekkürler
emegine saglik kardes,kusursuz bi tema olmus
paylasimin icin tskrlr..