Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
oyyyyy bu resmi ilk gördüğümde çok beğenmiştim. çok güzel ve bir okadar da anlamlı duygu yüklü bir resim
emeğine yüreğine sağlık...resim seçimin çok güzel. Tebrik ederim..Temanın üstünde de sanki hafif kabartmalı gibi durmuş...ellerine sağlık..teşekkürler
Allah genç veya yaşlı, herkese böyle bir sevgi ve mutluluk nasip etsin ( Bunuda yazmadan geçemedim )
oyyyyy bu resmi ilk gördüğümde çok beğenmiştim. çok güzel ve bir okadar da anlamlı duygu yüklü bir resim
emeğine yüreğine sağlık...resim seçimin çok güzel. Tebrik ederim..Temanın üstünde de sanki hafif kabartmalı gibi durmuş...ellerine sağlık..teşekkürler
Allah genç veya yaşlı, herkese böyle bir sevgi ve mutluluk nasip etsin ( Bunuda yazmadan geçemedim )
çok anlamlı güzel tema olmuş anlam olarakta
çok tatlılar hepimizi allah böle sevgi dolu
yaslilar olmayı isterim allah sağlıklı yaşlılık
nasip etsin bizlerede
Tema çok hoşluma gitti ellerinize sağlık birde şu buton yazıları daha koyu okunaklı olaymış (İmzanız gibi) süper olacakmış Kırk yaş üstü bayağı bir radyo sahibi yada dj olan ve bu tür temalar arayan kesim mevcut kendi arkadaşlarımdan biliyorum bu sebeplede çok tercih edileceği görüşündeyim,emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle
Ben 4o yaş üstü hatta 45 yaş olarak indirdim bile Hakkını helal et ve yorumlarım sadece sizleri daha iyiye daha çok tercih edilene teşvik etmek amaçlıdır bunuda tekrar belriteyim ama rahatsız olursanız söyleyin yorum yapmam Saygın,anlayışın için asıl ben teşekkür ederim
estf abla ben bu işte daha yeniyim yanlislarimi soylemeniz güzel birsey,kendimi düzeltirim hatta ilk temamlarimda yapa yapa boza boza ogreneceksin demiştin tsk abla saygılar