Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
radyoma yönlendirme yapmislar ne yapabilirim (edit)
selam kendi radyomuz olan bir siteye baskasi kendi sitesi yerine onun siteye girisde bizim siteye yönlediriliyor o yönlendirmeyi nasil engelleyebilirim simdi mesala benim sitem
www.xxx.com deilmi yanliz siz gezginler deyilde oraya adrese yani
www.allaturka.de yapiyorsunuz gezginlere girmesi gerekirken baska siteye giriyor yani hakaret vede küfür iceren bir paylasimla beraberiz umarim yardimci olurzunuz bize bekliyorum.....
This post has been edited 2 times, last edit by "****ONUR*****" (Jun 22nd 2010, 8:54pm)
mesala ben kendı sıteme sızın lınkı otomatık yonlendırıyorsam o yonlendırmeyı ancak ben ıptal edebılırım
o yonlendırmeyı yapan kısı de onu ıptal edene kadar sıze gelemeye devam edeceklerdır
onerım guest ve gastları engellemenız nıkle gırenlerde ıse hakaret edenlerı bamlamanız baska cozumu yok
bıde sıtenızı degısmenız (bunu da yapmanız arkadaslarınız eskı sıtenızı bıldıgı ıcın eskıye gelırler buda dınleyıcı kaybınıza neden olur )
yaz2000 ,
bu sorununun bu konuyla ilgisi ne??
yinede soruna kisaca cevap vereyim , engelliyemezsin!