You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Friday, June 4th 2010, 11:14am

Flatcast fcp-kırmızı

ekintoprak has attached the following file:
  • kirmizi.fcp (220 Byte - 230 times downloaded - latest: Jan 24th 2026, 10:22pm)

2

Friday, June 4th 2010, 11:27am

bakıldığında renklerdeki akım hoş görünüyor.toprak ama kullandığın butonlar birazdaha küçük olabilirdi.ve misafir alanı çok dar olmuş...paylaşımın için tesekkürler:)
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

3

Friday, June 4th 2010, 11:29am

TSKLER ASİ EMEGİNE SAGLİK DAHA İYİLERİNİ YAPACAM SAYENİZDE ÖNERİLERİNİZİN DEVAMI DİLERİM

• "(Masum)" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• 1366852
  • Send private message

4

Friday, June 4th 2010, 11:38am

emegine saglık ekin
kırmızı ve sıyah cok guzel bır uyum sergılemıs
buttonlardakı sekıl yuvarlak kenarlı kare olabılırdı
ust kısımdakı bosluk gereksız olmus bana gore
yazı yazma alanıda cok ınce
asagıdakı buttonlar yukarda olabılırdı yada chat ve mısafırlerdekı gıbı duz bır cızımle asagıda duzgun yerını alabılırdı
kırmızı rengı koyulastırmak ıcın satın kullanmıssın, bunu cok calısmalarında yapıyorsun
ic golge yani inner shadow ilede ayarlarla oynayarak farklı gorunumler yaratabılırsın
her zaman satın kullanmak ıyı olmuyor
paylasım ıcın tskler gelecek calısmalarında basarılar dılerım..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

5

Friday, June 4th 2010, 11:51am

MASUM TSK EDERİM ÖNERİLERİN İİCN DEVAMINI DİLERİM ÖNERİLERİNİZ SAYESİNDE GELİSİYOR SAOLUN

• "Beyaz_Gelıncık" is female

Date of registration: Dec 23rd 2009

• Send private message

6

Friday, June 4th 2010, 11:56am

Gerekenler yazılmıs, tekrarlamak ıstemıyorum :) emegıne yuregıne saglık, paylasım ıcın tskler
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

Date of registration: Apr 13th 2010

• Send private message

7

Friday, June 4th 2010, 12:04pm

Beyaz Gelinciğime katılıyorum :thumbup: Biliyorumki yorum bekliyorsun evet ilerleme güzel hani bana kaç ay yıl acaba abla demiştin bak bakalım süreye ve gelişmene ;) ellerine sağlık,emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle... ^^
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

favori1

Trainee

• "favori1" is male

Date of registration: Apr 11th 2010

• Send private message

8

Friday, June 4th 2010, 12:17pm

tema

ellinize emeginize saglik harika bi tema olmus

bende radyoma güzel bi tema istiyorum mümkünse tabiki radyomun ismi edit.blogcu.com saygilarimla

@
özel tema istek bolumu malesef suan icin yok

This post has been edited 1 times, last edit by "****ONUR*****" (Jun 4th 2010, 2:18pm)

• "öcüğün_böcüğü" is female

Date of registration: Apr 23rd 2009

• Send private message

9

Friday, June 4th 2010, 1:01pm

sade hoş olmuş ama 3 puan verebildim biraz daha emek gerekiyormuş, ellerinize sağlık..
Sana Anlattıklarım Ne Çok Şey Susuyor Ve Sustuklarım Neler Söylüyor..

http://www.flatcastfm.net/radyo.php

10

Friday, June 4th 2010, 1:25pm

gönül abla ilerlemem bu kadar cabuk olacak tahmin etmiyordum her temada farkli seyler ögreniyorum steyylerleri daha iyi kullanamiyorumaslinda bir cok tusu kullanamiyorum bunla ilgili önereceginiz bir bir videoo anlatim varsa link yazabilirseniz sevinirim seygilarimla böcüg tsk ederim emegine saglik ((( gönül abaaaaaaaaaaa tsk hersey icin)))

11

Friday, June 4th 2010, 1:40pm

arkadaslar genel olarak bildirmisler tbrkelr ekin ama bir link sormusun daha iyi olmak icin ama sana bir tavsiye linkle isin olmasin kendi deneyimlerin shopu kendi hatalrinla yaada dogrularinla ogrenmen daha mantikli ve saglam bilgiye sahip olursun
zaten sendede heves var bunuda cok iyi gorduk kendini kendin gelistir linkle vidoyala degil:))):)
paylasim icin tskelr :thumbup:
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]

12

Friday, June 4th 2010, 1:47pm

ruya hocam tsk ederim kendi stilimi gelistirrim ozaanan saol emek verip yaziyorsun cok yardimin oluyor hepinizinde emeğine saglik devamını dlerim

Date of registration: Apr 13th 2010

• Send private message

13

Friday, June 4th 2010, 1:59pm

Ekin ablam bir nebze desteğim olduysa ne mutlu bana ^^ Soruna gelince Ruyamnura katılıyorum ancak sana şu güzel haberide vereyim.Değerli Onur modumuz photoshopla ilgili bir çalışma hazırlıyor 8) en kısa zamandada bizlerle paylaşacak :thumbup: Paylaştığı anda sana lingi bildiririm ;) Ben teşekkür ederim ablam takdir bilenlere her hakkım helaldir ^^(Buda nerden çıktı deme Cuma saati abdestliyim dua ediyorumda:))
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

yaz_gülü

Intermediate

• "yaz_gülü" is female

Date of registration: Sep 14th 2009

• Send private message

14

Friday, June 4th 2010, 2:04pm

:thumbsup: emegine yüreğine sağlık :) başarilarinin devamini bekliyorum :D

((yesil-cimen))

Professional

• "((yesil-cimen))" is female

Date of registration: Mar 15th 2007

• Send private message

15

Friday, June 4th 2010, 3:41pm

eline saglik güzel bir tema olmus ders icin sitemizde grafik bölümündede bulabilirsin dersler arkadaslarimizin sundugu faydali konular varr isine yarar diye düsünüyorum ..
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..

DJ*LAZ*GÜLÜ

Professional

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" is female

Date of registration: Apr 30th 2008

• Send private message

16

Friday, June 4th 2010, 4:19pm

yine güzel bir calisma emegine saglik ekin kardes zamanlada dahada güzellesiyor temalarin..tebrikler vede basarilar dielrim.. :thumbup:

17

Friday, June 4th 2010, 5:03pm

tsk laz gülü ve yaz gülü kardeslerim cok tsklerr desteyinizin devamini dilerim

18

Friday, June 4th 2010, 5:06pm

tskler cimen kardesim sizlerindde emeğine sağlık yorumlarinizlaa önerilerinizlee cok destek veriyorsunuz saolun

Surmeli

Professional

• "Surmeli" is female

Date of registration: Sep 1st 2007

• Send private message

19

Friday, June 4th 2010, 6:17pm

güzel olmus ellerinize saglik.

kartanesi13

Professional

• "kartanesi13" is female

Date of registration: Jun 17th 2009