Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
harika dizayn olmus by gicik
cok begendim fakat resmi pek sevmedim ki benim bu resmede nedende alerjim var cok benekli yani bayanda ve erkekde ben cok sevmiyom isde yaf
5 yildizli paylasimin icinde ayrica tesekkurler eline emegine saglikk
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
ablasi bu ne hiz masallah nazar degmesin yine bir alakaa imzasini atmissin helal olsun muhtesem olmus esere zaten dicek yok yagmura hic dicek bisi yok cok guzel yagiyom heheh..ablam emegine yuregine saglik supersin
Tesekkür ederim arkadaslar güzel ve degerli yorumlariniz icin, bu arada bende bikdim gercekden ama insan yinede üzülüyor ne yapim ellimde degil 17 degerlendirme 4.81 olan orani 18 degrlendirmede 4.67 oluyor aman bende s1k1ldim Allaha havale ediyorum böyle oy verenleri. herkimse..
kaan jürilik meydana çıktı çıkalı hesap makinasıylamı dolaşıyosun arkisişim bırak ya her gelen emege olduğu gibi puan vermiyo bunu senle defalarcada konuşmuştuk o yüzden takma derim yani sonuçta senin hemen hemen bütünn temaların exalent ve karma galeride yerini alıyo o yüzden bir yada 2 kişinin haksız yıldız vermesi seni yada beni yada diğer arkadaşlarımızı çürütmez takma kafana tokadan başka bişe dicemde yersiz espri olacak yola devam sallaaaaaaaa...
kardelen nl ablaa ve veraa tesekkür ederim arkadaslarrr aslinda haklisiniz cok dogru sölüyorsunuzda ne bilim insan ister istemez üzülüyor bu bana yapildigi icin degil i bu herkese yapiliyor , ama maksatim belki bu kisi bunu okur vede utanir, tek saglamak istedigdim buydu
kardelen nl ablaa ve veraa tesekkür ederim arkadaslarrr aslinda haklisiniz cok dogru sölüyorsunuzda ne bilim insan ister istemez üzülüyor bu bana yapildigi icin degil i bu herkese yapiliyor , ama maksatim belki bu kisi bunu okur vede utanir, tek saglamak istedigdim buydu
utansa arkadasım zaten yapmaz yaralarıma bastın vede çok haklısın.elinden bişey geliyomu.gelmez...bunu yapan kişi zaten bilinçli bi insan olsa...ordaki küçücük noktalara bile bir emek sarfedildiğini görür sen utanmaktan bahsediyosun...yorma kendini...teman çok güzel.herseyiyle!!! sen yaptın emek verdin..emeğe deren veren arkadaslar zaten gereken puanlarını sana verdiler...güzelliğindende kalitesindende hiç bişey kaybetmez...bilmem anlatabildimmi...