Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....
EMEGINIZE SAGLIK SADE BIR CALISMA OLMUS TSKLER PAYLASIM ICIN..BEN BU TEMAYI MALESEF 5 LIK GÖRMÜYORUM...BEN EMEGE GÖRE VERIYORUM OYUMUU HAKSIZLIK OLMASIN DIYEE BU BENIM DÜSÜNCEM..
This post has been edited 1 times, last edit by "DJ*LAZ*GÜLÜ" (May 12th 2010, 5:34am)
Berfin ellerine sağlık ablam güzel olmuş ancak Laz gülü arkadaşıma katılıyorum.Bu tema beşlik değil ve biz bu temaya beşlik dersek en başta Berfine büyük haksızlık yapmış oluruz çünkü kendini geliştirmez ilerlemez.Aynen birlikte bir tema olmadığı gibi Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
berfin emeklerine sağlık oldukça sade bir tema olmuş..by zalim bu temaya 5 yıldızmı verdiniz o zaman adil olmadığınızı düşünüyorum ve burda belirteyim haksızsam biri çıkıp söyleyebilirmi bana lütfen bu tema 5 yıldızlık bir temamı benmi yanlış görüyorum
Emegine saglık berfin sade tema demişsin ama yine renklerle dolu VeR@ haklısın bencede bu tema 5 lik degil ama 1!lik te degil ,paylaşımın için tşklr başarıla rdilerim.
emeginize saglik bu tema 5 likse diyer arkadaslara ayip olmazmi...??? bu tur temalarin hepsi 5 lik o zaman ama renkler guzel butonlarda chat alani bozmus emeginize saglik tskler....
Bende genele katilyiorum asla 5 lik bir tema degil chat alandaki yesil yesil renkler temayi bozmus ama gördügüm gibi berfin cok azimli ve hirsli biri ve eminim cok yakinda onunda 5 yildiza layik olan temalarini görecez paylasim icin cok tesekkürlerr *
by zalim eger sen bu temaya 5 diyorsan,diger 5 lik olan temalara 20 vermek gerek o zaman
bu temaya 5 vermek,ilk önce tema sahibi arkadasimizi zor durumda birakir
cünki tüm temalarini buna göre yapar böyle olursa da kendisini gelistiremez
oy verirken lütfen duygusal davranmayin,yada arkadas ayrimi yapmayin
güzel bi tema,ama biraz daha özenli ve istekli calisarak eminim 5 yildiz alicak kapasiteye gelicektir
emeginize saglik,calismalarinizda basarilar...
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.
siz arkadasligi nerden cikardiniz arkadasi tanimam bile hem bu kadar acimasiz olmayin birinci sirada olmasi gereken cok tema var 2ci sirada hem bir kisinin verceyi 5 yildizla yer deyismez 8 kisinin vercey oyla yer deyisir sanirim bir muhalefet by zalim cikti sakli gizli vermedim acik acik verdim : )))))))))))))))))))))))) hadi bakalim jurilikten atmayi basaracaksiniz devam cok iyi gidiyorsunuz..
berdus ben sakli gizli bisi yapmam sen rahat ol kardesim ve jiriliyin hakini herkesten daha cok veriyorum senin beyenmediyini ben beyenirim benim beyenmediyimi sen beyenirsin arkadasin yaptigi tema diyerlerine gure daha basarili ve isteyini kirmak yerine daha azimli hale getirdiyimi dusunuyorum bu da benim fikrim herkes istediyi oyu verir kimse kimsenin bilgisine karismasin yanlisim varsa beni uyaracak kisi var herkes isine baksin..