Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
babush ablası tesekkürler güzel yorumun içinözlettin kendini nerelerdeydin sen.laz gülü bacımm tesekkürler güzel yorumun içintabikide yıldızlarınız için ayrıca tesekkürler vede by zalim tesekkürler arkadaslar
(WAŞŞ HATUNLARA BAK DİYCEMDE OLMAZ KIZAN OLUR)
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDELEN ÇOK HOŞ OLMUŞ TEMALAR
BİRİ (BU BİZDE ZOPA) ZOPA YI KUŞANMADAN YORUMU BİTİREYİM
bu sitede hatunlara bitek ben asılırım istersen şansını zorlama uyuzum
asicim o kadar baktım baktım siyahla mavi göremedüm kırmızı favorinya hemende belli etmişsin yine marifetlerini...söyleyecek laflar tükenio sende malum...o yüzden bende değerlendirip çıkam...harikasın yine canım...
bu sitede hatunlara bitek ben asılırım istersen şansını zorlama uyuzum
asicim o kadar baktım baktım siyahla mavi göremedüm kırmızı favorinya hemende belli etmişsin yine marifetlerini...söyleyecek laflar tükenio sende malum...o yüzden bende değerlendirip çıkam...harikasın yine canım...
valla bence kızan kızmış gibi gözüküyo bu güzel yorumlarınızla sayfama renk katmışsınız tesekkürler.eylemmm mavi sana söz öbür sefere
YINE MUHTESEM DIZAYN YINE HARIKA RENKLER VE YINE SANA OZGUN BI CALISMA,tek kelime ile harika olmus hayatim eline ve guzel YUREGINE SAGLIK.5 YILDIZLIK PAYLASIMIN ICIN YINE TSKELRRR
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]