Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
ben atlayınca peşimden arkadaşlarda atlıo sonna benim yüzümden biyerleri kırılmassa iidir iğrenç bi espiri ettim sankim gibime gelio
siyah tonları oldum olası seferim...
bunu pek beendim emeklerinize sağlık diyeyim...
yayinda denedim simdi nacizane birşeyler söylemek istiyorum...keşke bu çizgileri resmin üzerine daha hafif belirsiz gibi uygulasaydınız yada sade olsaydı daha ii olurmuş sanki...çünkü yazıları okurken gözlerimi yordu...acik renk nick rengi olanlar özellikle zorlanır gibime geliyor...tema genel olarak resim seçimine kadar güzel ama dediğim gibi sanırsam sade olsa çokdaha ii olacaktı....
This post has been edited 1 times, last edit by "melye" (Apr 20th 2010, 6:23pm)
bende atlayam bari hoş bir dizayn ve nette en çok sevdiğim resimlerden biri temada yerini almış abi.ama melyeye katılıyorum bu konuda.keske ya düz bir renk yada hafif çizgilerle calışsaymışsın.tesekkürler güzel paylaşımın için
Uyy yinemi atliyoz yaf , hemso melye bizi ne hale soktun görüyon dimi ceylana döndük sayende yaf
fenacili abim ellerine ve yüregine saglik diyorum . chat alaninda pek acik tonlari kullanmamani tavsiye edecegim abim müsadenle.
cünkü bu kardesinde baya o hataya düstü tebrikler ve tskler ederim abim güzel paylasimin icin
Oooo fenacili arkadaşım ilerliyoruz valla günden güne Arkadaşlara katılıyorum,şu üstteki tonlama misafir alanınada yapılıp resim sade kalsaymışmı acabaaaa Ellerinize sağlık,emeğinize paylaşan yüreğinize vee bizde varız diyen Aliyar arkadaşımla birlikte sizinde azminize teşekkürlerimle... Ben yokum napimmm