Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
beyaz pastali dogum günü
.:.su-damlasi.:. has attached the following file:
.:.su-damlasi.:. , EMEGINE SAGLIK HMM ÇOKTA LEZZETLI OLMUS PASTAN TARIFINI VERDE BENDE YAPİM
)PAYLASIM İÇİN TSKLER :emek:
eLine Emegine SagLik Su DamLaSi PayLaSimin icin t$kler...
ASI NUR , »¦«ßérdµ$~GõñLµm»¦« , cok tesekkürler
çok tşk ler ellerinize saglık bu tema benim için daha bir ayrıcalıklı oldu neden derseniz pastaya dayanamam :sevgi: :sevgi:
((cerengül)) , cok tesekkürler.benim cocuklarimda dayanamaz.sürekli anne pasta yap derler.aslinda reelde de böyle pasta yaparim, afiye olsun ceren.)))
gerçekten süper olmuşş sade ve uyumluu teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yüreğine sağlık arkadaşım
.:.su-damlasi.:. bende isterim bende
pastali temaya super derim dayanamam pastaya emeklerine saglik trbklerr..bol kremali olsun benimki
tuba , _*YAGMUR*_ , oy tesekkürler.tm sizlere bol kremali pasta yapem.))
.:.su-damlasi.:. , EMEGINE SAGLIK HMM ÇOKTA LEZZETLI OLMUS PASTAN TARIFINI VERDE BENDE YAPİM
)PAYLASIM İÇİN TSKLER :emek:
Ablama Katılıyorum pasta cok guzel olmus...Benım Dogum Gunumde de Boyle pasta ısterım....
:emek:
d_e_l_i_k_u_r_t , ha ha ,helede bu satte görünce insan aciktigini hissediyor dimi.))).cok tesekkürler
d_e_l_i_k_u_r_t , ha ha ,helede bu satte görünce insan aciktigini hissediyor dimi.))).cok tesekkürler
Kurt Gibi Acıktım hemde
emegine yüregine saglik su damlasi cok güzel olmus alıyorum temani dogum günlerinde kullanırım hakkini helal et canim :sevgi:
.:.su-damlasi.:. , çok hoş duruyor emeğine sağlıkk
Oo_HiLaL_oO , saol, tabikide helal olsun kullanilsin diye paylasiyoruz .)))
dj gizemm , güzel yorumuna tesekkürler