You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

egelee

Trainee

• "egelee" started this thread

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

1

Wednesday, December 23rd 2009, 4:28pm

Allaturka Radyosu GİBİ Radyo Nasıl Yapılır

Ben Buranın Radyosu Gibi Bir radyo yapmak istiyorum nasıl yapabileceğimle ilgili konu başlıgını arattım ama silinmiş galiba bayagıdır giremiyordum bana yardım edebilecek admın arkadaslarım varsa memnun olurum.

AsLi_75

Trainee

• "AsLi_75" is female

Date of registration: Apr 27th 2007

• Send private message

2

Wednesday, December 23rd 2009, 8:38pm

armut pis avcuma düs gibi birsey olmus @ egelee,

radyo rulet Allaturkaa sitesinde tek ve bence öylede kalsin!
yanilmiyorsam ruletin icerigini zaten allaturkaa iframe olarak isteyenlere sunuyor, tek sid gönderme imkani yok.

degistir ve zaman durdurma sunuluyor.

egelee

Trainee

• "egelee" started this thread

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

3

Monday, December 28th 2009, 4:55pm

walla mı bak bunu bilmiyordum, Yau sen ne yardımcı bır uyesin arkadasım niye parazit ypıosun anlamıyorum yardım etmek yerine gereksiz fikirlerini ortaya koymanın ne alemi var?? Birşeyler yazayım diye mi yazıyorsun yoksa farklı bir maksatın mı var anlamadım. Gereksiz Cvp Yazmasan İİ edersin Sana Bu Konu altında fikrini soran veya söyle diyen kimse olmadı sanırım;)

4

Monday, December 28th 2009, 11:54pm

Egelee
Arkadaşım Sitende Radyo Ruleti Kullanmak İstiyosan Eframesini Alıp Sitene Ekleyebilirsin
Ama Yok Ben Allaturkaya Bağımlı Kendim Yapmak İstiyorum Dersen O Biraz Zor İşte
Öncelikle Onu Bir Yazılım Değilde swf Verisi Olarak Düşün Sen Onu :P
Artı Sayki Yazılım O Denli Profesyonelce Bir Yazılımı Senle Burda Kim Paylaşır :D
Daha Onlara Neden Profesyonel Diyelim Yaw :D
Öyle Olsa Herkes Kendine Bir Flatcast Kurmaya Başlar Dimi Ama :D:D:D:D:D

oqus pokus

Moderator

• "oqus pokus" is male

Date of registration: Jul 16th 2007

• 990289
  • Send private message

5

Tuesday, December 29th 2009, 3:58am

Quoted from ""egelee""

walla mı bak bunu bilmiyordum, Yau sen ne yardımcı bır uyesin arkadasım niye parazit ypıosun anlamıyorum yardım etmek yerine gereksiz fikirlerini ortaya koymanın ne alemi var?? Birşeyler yazayım diye mi yazıyorsun yoksa farklı bir maksatın mı var anlamadım. Gereksiz Cvp Yazmasan İİ edersin Sana Bu Konu altında fikrini soran veya söyle diyen kimse olmadı sanırım;)

bu nasıl bir cevaptır? başlık açarken şu yanıtlasın, bu yanıtlamasın diye isim belirtmemişiniz. ayrıca cevapların gerekli gereksiz olduğunu neyle tartıyorsunuz bu da ayrı bir merak konusu.

BaBusH zahmet edip sizi bilgilendirmek adına mesajınıza cevap yazmış. Buna teşekkür etmeniz gerekirken söyledikleriniz pek bi garip.

Forum içerisinde lütfen saygı,terbiye sınırlarını zorlamayalım! AGK

AsLi_75

Trainee

• "AsLi_75" is female

Date of registration: Apr 27th 2007

• Send private message

6

Tuesday, December 29th 2009, 11:42am

egelee,

niye gereksiz baslik aciyorsun diye ben sana soracagima , sen bana "fikrini soran yok" diyorsun tzz

bak burda ayni soruyu sormussun, gerektigi kadarda cevap almissin.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=190223#190223